Acasă Actualitate După ce timişorenii se îmbolnăvesc de mizeria din oraş, se pot interna...

După ce timişorenii se îmbolnăvesc de mizeria din oraş, se pot interna la Infecţioase

358
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu se laudă că sănătatea este o prioritate pentru administraţia sa, pentru că Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” a căpătat o nouă faţă. Dar nu aminteşte că praful din buruienile urbane şi ambrozia lovesc din plin în sănătatea oamenilor, iar ţânţarii îi ciuruiesc pe timişoreni, în timp ce tot mai mulţi şobolani morţi pe trotuare pot fi văzuţi în cartiere noastre.

“SĂNĂTATEA -PRIORITATE PENTRU ADMINISTRAŢIA ROBU!

DUPĂ ZECI DE ANI ÎN CARE ARĂTA DEZOLANT, PĂRÂND UITAT DE LUME, SPITALUL DE BOLI INFEC?IOASE “VICTOR BABE?” A PRIMIT O NOUĂ FAŢĂ, ÎN ZONA PNEUMOLOGIEI!

E totul, absolut totul, nou, acum, de la pardosea la tavan, geamuri, uşi, mobilier, aparatură etc., la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş”, la: • parter, dedicat bolnavilor în stare foarte gravă • etajul I -dedicat bolnavilor de alte afec?iuni decât TBC • etajul II -dedicat bolnavilor de TBC.

La parter, sunt 6 saloane cu un total de 34 paturi, 3 cabinete pentru medici, un cabinet pentru asistente, un oficiu şi 2 grupuri sanitare.

La etajul 1, sunt 8 saloane cu un total de 51 paturi, 4 cabinete pt medici, un cabinet pentru asistente, o sală de tratament, un oficiu, 5 grupuri sanitare, din care unul pentru persoane cu dizabilităţi şi 2 cabine de duş.

La etajul 2, sunt 10 saloane cu un total de 60 paturi, 2 cabinete pentru medici şi un cabinet pentru asistente, o sală de tratament, un oficiu, 5 grupuri sanitare, din care unul pentru persoane cu dizabilităţi şi 2 cabine de duş”, anunță primarul Nicolae Robu pe pagina sa de facebook.

SĂNĂTATEA -PRIORITATE PT ADMINISTRAȚIA ROBU!DUPĂ ZECI DE ANI ÎN CARE ARĂTA DEZOLANT, PĂRÂND UITAT DE LUME, SPITALUL DE BOLI INFECȚIOASE “VICTOR BABEȘ” A PRIMIT O NOUĂ FAȚĂ, ÎN ZONA PNEUMOLOGIEI!E totul, absolut totul, nou, acum, de la pardosea la tavan, geamuri, uși, mobilier, aparatură, etc., la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș”, la:• parter, dedicat bolnavilor în stare foarte gravă• etajul I -dedicat bolnavilor de alte afecțiuni decât TBC• etajul II -dedicat bolnavilor de TBCLa parter, sunt 6 saloane cu un total de 34 paturi, 3 cabinete pt medici, un cabinet pt asistente, un oficiu și 2 grupuri sanitare.La etajul 1, sunt 8 saloane cu un total de 51 paturi, 4 cabinete pt medici, un cabinet pt asistente, o sală de tratament, un oficiu, 5 grupuri sanitare, din care unul pt persoane cu dizabilități și 2 cabine de duș.La etajul 2, sunt 10 saloane cu un total de 60 paturi, 2 cabinete pt medici și un cabinet pt asistente, o sală de tratament, un oficiu, 5 grupuri sanitare, din care unul pt persoane cu dizabilități și 2 cabine de duș.ÎMPREUNĂ, FACEM TIMIȘOARA MAI TARE CA ORICÂND!

Publicată de Nicolae Robu pe Duminică, 7 iulie 2019

Comentarii

comentarii