Acasă Eveniment După două săptămâni de căutări, a fost găsit bărbatul care a pierdut...

După două săptămâni de căutări, a fost găsit bărbatul care a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket din Timișoara. De ce nu a venit după bani

1969
DISTRIBUIȚI

După zile lungi de căutări și investigații, la Timișoara a fost găsit posesor celor 30.000 de euro pierduți într-un supermarket.

Pornind de la imaginile surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au încercat să-l identifice pe bărbatul care a pierdut plicul cu cei 30.000 de euro, dar cercetările nu au dus la niciun rezultat. Însă, după mai bine de două săptămâni, bărbatul s-a dus singur la Poliția Timișoara cu dovezi că banii îi aparțin, relatează Opinia Timișoarei.

Polițiștii l-au întrebat de ce nu a venit imediat după bani, dar bărbatul, de 60 de ani, din Timiș, a spus că nu s-a grăbit pentru că știa că banii lui sunt în siguranță la poliție.

Bărbatul le-a arătat polițiștilor documente care dovedesc că a retras banii din bancă în ziua în care i-a pierdut în magazin.

Cei 30.000 de euro erau într-un plic care i-a căzut din buzunar în supermarket, după ce bărbatul, care nu cumpărase nimic și pentru a nu stă la coadă s-a strecurat pe lângă casele de marcat.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum la câteva secunde după ce plicul cu bani cade pe pardoseală, un alt client își blochează căruciorul în plicul cu cei 30.000 de euro.

O angajată a luat plicul și a alergat după păgubit, însă nu l-a mai găsit. În final, banii au ajuns la poliție care a pornit o investigație pentru identificarea posesorului.

Comentarii

comentarii