Acasă Actualitate După efectuarea autopsiei nu a putut fi stabilită cauza morţii Cristinei Ţopescu

După efectuarea autopsiei nu a putut fi stabilită cauza morţii Cristinei Ţopescu

1662
DISTRIBUIȚI

Cauza morţii Cristinei Ţopescu nu a putut fi stabilită, a dezvăluit la Antena3 jurnalista Adina Anghelescu.

Jurnalista Adina Anghelescu a declarat la Antena3, citând surse din anchetă, că nu s a putut stabilii cauza morţii Cristinei Ţopescu, pentru că “era într-o stare avansată de putrefacţie”.

“S-a efectuat autopsia de către medicul legist de la serviciul medico-legal Ilfov şi, tot ceea ce pot să vă spun, pe surse, este că nu s-a putut stabili cauza morţii Cristinei, pentru că era într-o stare foarte, foarte avansată de putrefacţie.

Urmează ca la histopatologie şi la toxicologie rezultatele să vină mai târziu.

S-au prelevat probe pentru a se stabili şi altfel de elemente…dar asta va avea loc mult mai târziu”, a dezvăluit jurnalista Antena3.

Surse din anchetă au dezvăluit că jurnalista Cristina Ţopescu a murit în jurul Anului Nou. Nu a suferit agresiuni, însă medicii legişti ar fi descoperit tablete medicamentoase în stomac.

UPDATE: Dacă iniţial s-a spus că medicii legiști vor stabili cu greutate cauza morţii, au apărut noi informaţii. Surse din anchetă spun că legiştii au descoperit că jurnalista, care avea 59 de ani, ar făcut infarct în somn.

De altfel, ea a fost găsită în pat, îmbrăcată în haine de dormit, moartea în somn fiind şi prima ipoteză a celor care au găsit-o.

Comentarii

comentarii