Acasă Actualitate E posibil așa ceva? Cea mai frumoasă stradă din Timișoara este Ady...

E posibil așa ceva? Cea mai frumoasă stradă din Timișoara este Ady Endre, din zona Sinaia (I)

433
DISTRIBUIȚI

Oricât ar fi de surprinzător, în această conjunctură în care minunatele clădiri istorice ale Timișoarei sunt extrem de degradate și respingătoare, am găsit o stradă numită Ady Endre, în zona Sinaia, cu aproape toate clădirile renovate și arată strălucitor.

Cine va trece pe această arteră rutieră va rămâne fascinat nu numai de arhitectura impresionantă a clădirilor, de culorile vii foarte bine adaptate mediului, dar și de străzile și trotuarele curate și reparate, cu pomi și cu spații verzi.

Bravo, proprietari!

Este o încântare să te plimbi pe acolo și să admiri peisajul frumos. De aceea o încadrăm pe strada Ady Endre în categoria cea mai frumoasă din Timișoara!

Oare când va arăta și centrul orașului – celebra Piața Victorie – la fel de strălucitor?!

Amintim că Poliția Locală Timişoara este însărcinată de primărie să-i amendeze pe proprietarii care locuiesc în clădirile istorice degradate şi nu le renovează.

Amenzile sunt  între 4.000 și 8.000 de lei.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal continuă verificările cu privire la modul în care proprietarii de imobile aflate în zona istorică a Municipiului Timișoara respectă legislația privind întreținerea clădirilor.

Proprietarii au obligația de a obține documentațiile necesare demarării procedurilor de remediere a stării de degradare a imobilelor aflate în proprietate.

Până acum poliţiştii a aplicat zeci sancțiuni celor care nu au făcut niciun demers pentru obținerea autorizațiilor de construcție. Potrivit Legii 422/2001, amenzile ajung până la 8.000 lei. Acțiunile pe aceasta linie vor continua.

Comentarii

comentarii