Acasă Monden/Lifestyle Ea este cea mai sexy folcloristă din România. S-a mutat de la...

Ea este cea mai sexy folcloristă din România. S-a mutat de la Mehedinți la Timișoara

2430
DISTRIBUIȚI

Când leapădă poalele, brâul și se arată pe plajă, Daniela Ploia îi lasă muți de uimire pe flăcăii de pe Litoral, căci mulți nu și-ar fi închipuit că dau ochii de cea supranumită “mândră floare a folclorului mehedințean” acoperită doar de un costum de baie.

Profesionistă apreciată în muzica folclorică și de petrecere, tânăra solistă Daniela Ploia, care se află zilele acestea în vacanță, la Mamaia, este conștientă că nonconformismul său, neobișnuit în rândul colegelor din branșa sa muzicală, poate fi taxat de rigida lume a muzicii populară, scrie libertatea.ro. Însă face ce îi place, fie plajă ori fitness, atâta vreme când nu încalcă decența societății moderne.

Născută în județul Mehedinți dar strămutată în Timișoara, spre deosebire de conservatoarele sale colege din breasla muzicii populare, Daniela Ploia nu se ferește să iasă la plajă fără ie și broboadă, să poarte ținute chic, să apară în prezentări de modă ori să fie nelipsită la antrenamente de fitness.

O altă pasiune de-a sa diferită de cântecul popular, Daniela a găsit în kangoo jumps un mod plăcut de a socializa, slăbi și a se distra, formă de fitness de care se declară dependentă.

Comentarii

comentarii