Acasă Sport Echipa de oină UNIVEST a câştigat în faţa echipei Viitorul Almaş

Echipa de oină UNIVEST a câştigat în faţa echipei Viitorul Almaş

357
DISTRIBUIȚI

Echipa de oină UNIVEST din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” a susţinut duminică, la Almaş, un meci amical cu Viitorul Almaş. Meciul a fost câştigat de UNIVEST cu scorul de 16 la 6, experienţa studenţilor spunându-şi cuvântul.
UNIVEST este o echipă tânără, afiliată la Federaţia Română de Oină şi a participat la Cupa României din această vară, unde a ocupat locul VII. „Putem să ne mândrim cu jucătorul Cristian Avram, student în anul II, la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, din cadrul UVVG, care este în echipa naţională a României. În acest an, a participat, la Kiel (Germania), la festivalul jocurilor tradiţionale”, ne-a declarat Octavian Lupei, antrenorul echipei de oină UNIVEST.
Andrei Hulka, mijlocaş al echipei UNIVEST, a subliniat: „Domnul rector Aurel Ardelean ne-a sprijinit foarte mult pentru a pune bazele echipei UNIVEST. Este o oportunitate pentru studenţii UVVG şi tineretul din România să se apropie de sportul naţional românesc, care este oina. Îi aşteptăm pe toţi tinerii arădeni să practice oina alături de noi”.
 

Comentarii

comentarii