Acasă Economic Echipa Visma încurajează progresul tinerilor în procesul educațional

Echipa Visma încurajează progresul tinerilor în procesul educațional

DISTRIBUIȚI

Visma Software România susține procesul de educație al tinerilor pasionați de domeniul IT. Astfel, compania continuă inițiativa începută acum doi ani, prin care a sponsorizat renovarea și dotarea cu calculatoare a două laboratoare din cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare. La începutul anului școlar, echipa Visma a donat 36 de monitoare, asigurându-se că studenții vor avea acces nemijlocit la resursele necesare educației.

”Credem în puterea educației de a schimba lumea și ne bucurăm atunci când vedem curiozitatea și entuziasmul celor tineri. De aceea echipa Visma se implică în facilitarea procesului educațional și le oferă studenților o parte din ce au nevoie pentru a afla cât mai multe despre domeniul care îi pasionează. Ne propunem să fim alături de cei care poate într-o zi ne vor fi colegi de breaslă și, de ce nu, poate vor fi parte a familiei Visma”, spune Sorin Rotariu,

Susținerea celor care pătrund în domeniul tehnologiei a început de la Sibiu, orașul în care compania norvegiană își are sediul. A continuat în Timișoara, acum 2 ani, când Visma a susținut modernizarea a două laboratoare din cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare: Inteligență Artificială – P14 și Computer Vision – P17. În 2019, la începutul anului universitar, acesta au fost dotate și cu monitoare noi, pentru calculatoarele achiziționate de Visma.

Visma România este o companie furnizoare de produse de software pentru automatizarea activităților cu ajutorul sistemelor de gestiune ERP și produselor complementare POS și CRM, între altele. Brandul ocupă o poziție de lider de piața în Europa datorită diversității produselor, dar și calității acestora. În România, Visma și-a făcut simțită prezența în 2006, odată cu deschiderea primului centru R&D, la Timișoara. Un an mai târziu, Visma a devenit acționarul firmei Multimedia Capital România, din Sibiu. În 2009, Visma Software Timișoara și Visma Software Sibiu au fuzionat, devenind Visma Software România, o singură companie, cu sediu la Sibiu și punct de lucru la Timișoara.

Comentarii

comentarii