Acasă Actualitate Eco Hora – acțiune inedită de ecologizare la doi pași de Timișoara...

Eco Hora – acțiune inedită de ecologizare la doi pași de Timișoara cu artiștii îndrăgiți ai Banatului

1182
DISTRIBUIȚI

Centrul de Cultură și Artă și Consiliul Județean Timiș organizează Eco Hora, în 18 iulie, de la ora 9.30, în Dumbrăvița, strada Conac nr. 51 (parcare supermarket), unde cunoscuți și îndrăgiți artiști și soliști din Banat vă invită să le fiți alături la o acțiune de protecție a mediului.

Carmen Popovici Dumbravă, Iasmina Iova, Liliana Laichici, Georgiana Necșa, Mihaela Petrovici, Sebastian Roșca, Adrian Scorobete, Raluca Stanca, Felicia Stoian și Dumitru Teleagă vă așteaptă sâmbătă, 18 iulie 2020, la o acțiune de ecologizare în zona localității Dumbrăvița.

Alături de ei vor participa și Edi Dandoți și Roxana Pîrvu, profesori ai Școlii de Artă din Timișoara, precum și dansatori și instrumentiști de la Ansamblul Profesionist Banatul.

15 angajați ai Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș vor spune și ei prezent sâmbătă dimineața, în speranța că gestul lor va aduce o schimbare, fie ea cât de mică, în modul în care oamenii protejează și respectă natura.

Artiștii bănățeni vă așteaptă alături de ei, fiindcă gândurile bune trebuie ajutate și de fapte!  Vor fi prezenți și reprezentanții Consiliul Județean Timiș, împreună cu președintele Călin Dobra.

Organizatorii pun la dispoziție mănuși de unică folosință și saci menajeri.

Comentarii

comentarii