safari 750x100

  • Scris de Ziua de Vest

Japonezii de la Takata, care dețin două fabrici la Arad, vor depune luni cererea de plasare sub protecţia Legii falimentului

takata 45678765 21674200Grupul japonez Takata Corp, prezent şi pe piaţa din România, intenţionează să depună luni o cererea de plasare sub protecţia Legii falimentului, pentru a se proteja de pierderile de miliarde de dolari care au apărut de pe urma celei mai mari operaţiuni de retragere de pe piaţă din istoria industriei auto, au declarat joi pentru Reuters două surse din interiorul companiei.

Citește mai departe

  • Scris de Ziua de Vest

Takata anunţă că vor angaja alţi 400 de oameni în fabricile din România şi că vor continua investiţiile la Arad

takata

Reprezentanţii Takata Emea, care gestionează operaţiunile producătoruluide componente auto în Europa, Orientul Mijlociu şi Asia, anunţă că vor continua investiţiile în fabricile deţinute în România, respectiv în Arad şi Sibiu, unde vor angaja cel puţin 400 de persoane în următoarea perioadă.

Citește mai departe

  • Scris de Gheorghe Miron

Aquatim - eficiență economică de top!

20161221 112551Radiografia sectorului de apă din România, o analiză a situației financiare și performanței a 41 de companii de apă în anul 2016, realizată de BDO România, poziționează Aquatim în zona de top a firmelor de profil, din punct de vedere al eficienței economice.

Citește mai departe

  • Scris de Ziua de Vest

Liderii sindicali susţin că Takata Arad nu riscă închiderea în cazul unui eventual faliment al corporaţiei japoneze

takataFabrica Takata din Arad, care produce volane şi centuri de siguranţă pentru autoturisme, a încheiat noul contract colectiv de muncă pentru cei aproximativ 4.500 de angajaţi, valabil până în 2019, care prevede şi creşteri salariale de la 1 iulie 2017, liderii sindicali afirmând că nu există niciun risc de închidere a halelor de producţie în eventualitatea unui faliment al corporaţiei japoneze, procedură anunţată de presa internaţională.

Citește mai departe

  • Scris de Ziua de Vest

Clujul a luat fața Timișoarei la tranzacţii imobiliare

csm 176903 10151230266178670 2074324592 o af2e8d6d0bPotrivit unui studiu realizat de RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anul 2016 a adus schimbări majore în planul tranzacţionărilor imobiliare, fiind considerat de specialişti cel mai bun an de la declanşarea crizei economice.

Citește mai departe

  • Scris de Lucian Paulescu

Farmec deschide primul magazin Gerovital din Timişoara

magazin farmec craiovaFarmec, cel mai important producător român de cosmetice, continuă extinderea reţelei de magazine de brand şi inaugurează la Timişoara primul magazin Gerovital. Acesta este cel de-al doilea spaţiu comercial din oraș al companiei clujene, după deschiderea de anul trecut a primului magazin Farmec.

Citește mai departe

  • Scris de Lucian Paulescu

ContiShowOff 2017: Tehnologii inovatoare prezentate de Continental la Timișoara

pr 2017 06 12 ContiShowOff jpg 1Sesiuni de test-drive cu mașini echipate cu cele mai noi tehnologii din domeniul conducerii automate, soluții inovative pentru interiorul autovehicului dezvoltate de inginerii Continental din Timișoara și produse de ultimă generație făcute în fabrica de componente electronice le-au fost prezentate timișorenilor în cadrul ContiShowOff.

Citește mai departe

  • Scris de Lucian Paulescu

Cursă zilnică Timișoara - Frankfurt-am-Main, operată de Lufthansa

Embraer 190 100LR Lufthansa Regional CityLine JP7675714Aeroportul Timișoara va asigura pentru regiunea de vest a României legătura aeriană zilnică dintre Timișoara cu unul dintre principalele aeroporturi europene de conexiune intercontinentală, începând cu data de 29 octombrie 2017, când compania aeriana Lufthansa va opera zboruri zilnice la / de la Frankfurt-am-Main.

Citește mai departe

  • Scris de Gheorghe Miron

Spaimele fermierilor din Timiș, în 2017 !

Samson Popescu in grauFermierii din Timiș susțin că cele mai mari amenințări la adresa  agriculturii  în acest an sunt înghețul, prin care deja au trecut, dar poate reveni în toamnă, seceta, grindina, inundațiile și furtunile - calamități catastrofale care pot distruge până la 50% din culturi și care nu pot fi controlate de fermieri.

Citește mai departe

  • Scris de Ziua de Vest

La petrecerile private care au animat a 70-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes s-a băut apă plată din Banat

cannes 1Actorii, regizorii, oamenii de afaceri și toți cei care au participat la petrecerile private care au animat cel mai important festival de film din Europa, organizate de o agenție de evenimente pe Coasta de Azur, au băut apa românească Aur'a. Pe toată durata festivalului, între 17 și 28 mai, au fost consumate în jur de 20.000 de sticle.

Citește mai departe