safari 750x100

Cel mai mare târg de carieră, Angajatori de TOP, revine în această toamnă cu 4 ediții

angajatori top

Începând cu primăvara acestui an, evenimentul Angajatori de TOP s-a extins la nivel național, fiind prezent în București, Timișoara și Iași. Cele 3 evenimente au reunit peste 160 de angajatori, companii multinaționale și angajatori locali care au oferit peste 5.000 de oportunități de carieră. Evenimentul continuă în această toamnă cu 4 ediții: 3 evenimente fizice și o ediție virtuală, pe www.hipo.ro.


Toate cele 3 ediții fizice Angajatori de TOP din această toamnă vor avea loc în luna octombrie. Toamna este o perioadă în care companiile au un obiectiv puternic pe activitatea de recrutare, iar planurile de angajare ale companiilor sunt în creștere. Prin intermediul celor 3 ediții fizice și a unei ediții virtuale, Angajatori de TOP reunește peste 160 de companii multinaționale si 110.000 de profesioniști si studenți care sunt în căutarea unui job. Angajatori de TOP vine la Timișora în perioada 31 octombrie – 1 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri. De asemenea, Angajatori de TOP Virtual se va desfășura în perioada 3-16 noiembrie pe www.hipo.ro
Potrivit studiului „Cei mai doriți angajatori” realizat de Brainspotting în luna iunie 2014 a reieșit faptul că participarea la evenimente ce presupun interacțiune directă cu potențialii angajatori este din ce în ce mai apreciată. Odată cu mutarea proceselor de recrutare în mediul online se observă o creștere a interesului din partea candidaților pentru evenimentele fizice, unde pot întâlni reprezentanți din companii. Acestea sunt preferate în proporție de 63% de către cei care sunt în căutarea unui job. Evenimentele pentru care optează cei mai mulți dintre candidați sunt: târgurile de carieră, evenimentele de tip open days și prezentările de companie.
„Angajatori de TOP a demonstrat prin evenimentele organizate în cei 8 ani că este un proiect de mari proporții unde se regăsesc cei mai importanți angajatori și un număr impresionant de specialiști în recrutare care te pot ajuta în găsirea jobului căutat. Le recomandăm celor care vor să participe la unul dintre evenimentele Angajatori de TOP din această toamnă să urmărească portalul www.hipo.ro de unde pot afla mai multe informații despre companiile participante, joburile deschise și workshop-urile la care se pot înscrie” a declarat Larisa Șerban, project manager, Angajatori de TOP.
Angajatori de TOP a fost prezent în Timișoara pentru prima dată în anul 2008, iar ediția din această toamnă este cea cu numărul 5. Ediția locală din Timișoara va reuni companii multinaționale, dar și angajatori locali care au planuri de recrutare pentru această toamnă. Participarea la un astfel de proiect este o modalitate prin care candidații pot susține un scurt interviu cu potențiali angajatori. În urma unui sondaj realizat în rândul vizitatorilor a reieșit că motivele pentru care participa la evenimentele Angajatori de TOP sunt: diversitatea oportunităților de carieră, companiile confirmate, calitatea workshop-urilor și posibilitatea de interacțiune cu reprezentanți HR prezenți la eveniment.
După cele 3 ediții fizice ale târgului de joburi Angajatori de TOP, recrutările vor continua prin ediția virtuală, din perioada 3-16 noiembrie. Evenimentul virtual va avea loc pe www.hipo.ro și va permite accesul candidaților la nivel național sau celor care locuiesc în alte țări și doresc să se întoarcă în România.
Până în acest moment companiile confirmate la cele patru ediții ale evenimentului reprezintă domenii precum: IT, telecom, outsourcing, financiar-bancar, retail, FMCG, inginerie. Printre companiile care au confirmat prezența la evenimentele Angajatori de TOP din această toamnă se numără: Renault România, Vodafone, Telekom România, Bitdefender, HP, Oracle, Raiffeisen Bank, Dell, Ericsson, BRD - Groupe Société Générale, Deutsche Bank, British American Tobacco, CGS, IBM, Genpact, Accenture, ING Asigurari de Viata, Microsoft, Yazaki Component Technology, RapidSolution Software, Infobest, Frontier Silicon, Alcatel-Lucent, Continental, Atos IT Solutions and Services, SCC Services, Thales Systems. Lista angajatorilor și detalii despre evenimentele Angajatori de TOP sunt disponibile pe www.hipo.ro Companiile care doresc sa participe la eveniment se pot înscrie la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..