Acasă Actualitate Educația online salvează învățământul de COVID19? Răspunsul, miercuri, la webinarul #impreunaonline, la...

Educația online salvează învățământul de COVID19? Răspunsul, miercuri, la webinarul #impreunaonline, la UVT

581
DISTRIBUIȚI

Educația online, aflată în prim-planul procesului educațional în această perioadă de pandemie Covid19, determină societatea și sistemul educațional să reflecte mai adânc asupra rolului profesorului și al studentului in actul educațional, precum și asupra interacțiunii dintre aceștia.

Predarea online, pe de o parte, reclamă nu numai o înțelegere a conținutului, dar și o preocupare constantă privind modul în care acest conținut este prezentat.

Învățarea online, pe de altă parte, reflectă într-o mai mare măsură contribuția studiului individual și a autonomiei studentului în învățare. Cum să oferi studentului în acest context o experiență relevantă de învățare este o provocare?

Educația online stimulează metodele inovative de predare și autonomia în învățare?
Petrecem mai mult timp acum în mediul online decât în mod obișnuit?
Elaborarea prezentării cursului și seminarului, precum și realizarea sarcinilor necesită mai mult timp și efort?

Dezbaterea webinar #impreunaonline – Percepția cadrelor didactice online va avea loc, miercuri 22 aprilie 2020, ora 16:00!

Prezintă: conf. dr. Marian Ilie, director al Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic și Director al Centrului de Dezvoltare Academică din Universitatea de Veste Timişoara.

Conf. dr. Irina Macsinga, Decanul Facultății de Sociologie și Psihologie din UVT

Moderator, conf. dr. Mădălin Bunoiu , prorector responsabil cu Strategia Academică, Universitatea de Vest din Timișoara

Pentru înregistrare accesaţi: https://www.123formbuilder.com/form-5392978/.

Comentarii

comentarii