Acasă Actualitate Educație digitală interactivă inclusivă în cadrul UAV

Educație digitală interactivă inclusivă în cadrul UAV

DISTRIBUIȚI

Un proiect destinat studenților, beneficiari de burse sociale, se derulează în cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad. Cu o valoare totală de peste 800.000 lei  proiectul prevede asigurarea accesului acestor studenți  la procesul de învățare în mediul on-line.

Vor beneficia 178 de studenți ai UAV și 7 cadre didactice cu normă întreagă care vor primi echipamente IT care să faciliteze accesul la învățământul online. De asemenea, vor fi dotate 6 săli de tip laborator/sală seminarii cu tablă interactivă de tip display, echipament informatic de tip computer all-in-one, ecran de proiecție, tabletă grafică pentru a putea fi utilizată de către cadrele didactice, camera web pentru videoconferințe. „Ne propunem dezvoltarea în cadrul UAV a unor viitoare centre de educație astfel încât să  îmbunătățim constant oferta de competențe digitale în cadrul curriculei educaționale prin utilizarea instrumentelor UE, să investim în dezvoltarea profesională a cadrelor didactice, să promovăm schimbul de bune practice privind metodele pedagogice în cadrul unei formări IT de înaltă calitate”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

Proiectul co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-202 se va finaliza în luna decembrie a acestui an.

 

Comentarii

comentarii