În perioada 9-10 octombrie 2024, Facultatea de Inginerie Alimentară, din cadrul Universității deȘtiințele Vieții Timișoara, (USVT), a fost reprezentată de către S.L dr. Ileana Cocan și S.L.dr. Monica Negrea, la întâlnirea finală a proiectului EITFOOD Consumer Engagement Labs 2024, în Varșovia, Polonia.
Activitățile desfășurate în cadrul acestei întâlniri au vizat aspecte privind provocările întâlnite în implementarea proiectului IMP-RIS-2325-19153-01, CEL-2024 și principalii indicatori de rezultat.
Întâlnirea din prima zi, 9 octombrie, s-a desfășurat la sediul EITFOOD din Varșovia fiind urmată de un curs intensiv și interactiv de gastronomie poloneză (Polish your Cooking).
Reuniunea din 10 octombrie s-a desfășurat la Universitatea din Varșovia, sub coordonarea prof. Kristof și a dr. Magdalena Zatorska.
La eveniment au participat beneficiari ai acestui program de la Universități din Polonia, Grecia și Spania.