Acasă Actualitate Eleganță și strălucire: 25 de femei remarcabile defilează într-un showroom de mașini...

Eleganță și strălucire: 25 de femei remarcabile defilează într-un showroom de mașini de lux

DISTRIBUIȚI

Vineri seara, un eveniment de modă exclusivist a adus laolaltă frumusețea maturității și rafinamentul industriei auto de lux, într-o seară de neuitat. În cadrul unui showroom prestigios de mașini de lux, 25 de femei extraordinare, cu vârste de peste 35 de ani, au defilat în fața a peste 200 de invitați, demonstrând că eleganța și stilul nu cunosc limite de vârstă.

Evenimentul, organizat de CARDINALIA MODELS by Adina Cotiga, a avut loc într-un cadru somptuos, unde automobilele de lux au servit drept decor perfect pentru o seară dedicată modei și frumuseții. Fiecare dintre cele 25 de participante a strălucit pe podium, prezentând colecții ale unor designeri de renume, precum Vali Ciobanu, Andreea Cormier Wacker Couture, Lavinia Cocu, care au creat special pentru această ocazie ținute ce pun în valoare eleganța și sofisticarea femeii moderne.

“A fost o reala bucurie sa aduc cea de-a treia ediție “Fii regina pentru o zi” in Timișoara. Am dorit să celebrăm frumusețea la orice vârstă și să oferim un omagiu femeilor care continuă să inspire prin stilul și personalitatea lor. Orice femeie care este model în viața de zi cu zi poate fi si pe podium “ a declarat Adina Cotiga, fondatoarea Asociației Cardinalia Models. “Acest show este despre încredere, despre a-ți îmbrățișa vârsta cu mândrie și despre a te simți minunat în pielea ta.”

Showroom-ul, cunoscut pentru colecțiile sale impresionante de automobile de lux, a fost transformat pentru o seară într-o adevărată scenă de modă. Invitații, printre care s-au numărat personalități din lumea modei, afaceriști și influenceri, au fost impresionați de sinergia dintre eleganța vestimentațiilor și rafinamentul mașinilor expuse.

Pe lângă defilare, evenimentul a inclus și momente de networking, cocktail-uri si degustări fine, creând o atmosferă perfectă pentru socializare și celebrare a frumuseții la orice vârstă. Feedback-ul din partea invitaților a fost extraordinar, mulți dintre ei exprimându-și aprecierea pentru inițiativa de a aduce în lumina reflectoarelor femei mature, pline de eleganță și stil.

“Am fost onorată să fac parte din acest eveniment. A fost o experiență incredibilă să defilez într-un asemenea cadru și să arătăm că frumusețea și moda nu au vârstă,” a spus Camelia Marcu, influencer cooking din Timișoara, și ea prezenta pe podium.

Gazda evenimentului a fost jurnalista Octavia Geamănu, care a fost încântată să revină acasă: “Este o bucurie extraordinară să prezint evenimentul în orașul în care m-am născut și în care am locuit un deceniu. Și pentru că știu cât de dedicate sunt bănățencele în tot ceea ce fac, aș vrea să le spun că le doresc să fie regine în fiecare zi, nu doar din când în când. Fiecare femeie merita să fie iubită, apreciată și să simtă asta. Iar daca uneori pare greu de dus această coroană, să își amintească de faptul că puterea e în ele. ”

Acest eveniment unic a fost nu doar un spectacol de modă, ci și o declarație puternică despre importanța diversității și incluziunii în industria modei. Directorul artistic al evenimentului a fost criticul de modă Alin Galatescu “Am avut o surpriză, 25 de femei puse împreuna, te-ai fi putut aștepta la anumite mișcări exotice, altfel decât mi-aș fi dorit, dar au comunicat foarte bine și s-a creat o comunitate fabuloasă. E cât se poate de reală treaba asta cu “modele în viață, modele pe podium”, pentru că se bazează totul pe pasiune.”

Organizatorii au anunțat deja planuri pentru edițiile viitoare, promițând că acest tip de eveniment va deveni o tradiție, menită să celebreze frumusețea și eleganța în toate formele sale.

Următoarea ediție “Fii regină pentru o zi” va avea loc la Brașov, în septembrie.

Comentarii

comentarii