Acasă Eveniment Elev de la un liceu din vestul țării, lovit de un profesor...

Elev de la un liceu din vestul țării, lovit de un profesor chiar în timpul unei acțiuni despre violența în școli. Polițiști erau chiar în curtea liceului

494
DISTRIBUIȚI

Un elev de la Liceul „Matei Corvin” din Hunedoara a reclamat la Poliție un profesor care l-ar fi strâns de gât. Incidentul s-a petrecut chiar în momentul în care liceul găzduia o acțiune despre violența în școli, iar în curte erau mai mulți polițiști.

Elevul de 16 ani s-a dus direct la polițiștii care se aflau în curtea unității de învățământ și le-a spus că a fost agresat de profesor.

În primă fază, aceștia au aplanat conflictul, apoi Poliția Municipiului Hunedoara a întocmit dosar de cercetare penală pentru loviri sau alte violențe.

„În urma primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că elevul ar fi pătruns într-o altă sală de curs pentru a căuta un prieten, fără a observa prezența profesorului care susținea ora, iar la solicitarea acestuia de a părăsi sala de curs, ar fi avut un comportament neadecvat, fapt care l-a determinat pe profesor să recurgă la forță, pentru a-l scoate din sala de curs”, transmite Poliția Hunedoara.

Elevul s-a dus la Unitatea de Primiri Urgențe, unde în urma consultului a primit diagnosticul de „contuzie latero-cervicală”, scrie digi24.ro.

Comentarii

comentarii