Acasă Actualitate Elevii de la Lenau reclamă condiții improprii pentru desfășurarea orelor de curs,...

Elevii de la Lenau reclamă condiții improprii pentru desfășurarea orelor de curs, cauzate de reparațiile la fațada liceului. Răspunsul primarului Robu: „Vă mulțumim, dar vom continua construcțiile”

1021
DISTRIBUIȚI

Odată cu începerea lucrărilor la fațada clădirii liceului Nikolaus Lenau, cu care primarul Nicolae Robu s-a lăudat săptămâna trecută, au apărut și problemele. Consiliul Elevilor reproșează faptul că zgomotul și praful produs în șantier nu permit desfășurarea cursurilor în condiții optime.

La ședința Consiliului Local Timișoara, elevii au fost reprezentați de Oana Crișan și Andrei Țoancă, membră și, respectiv, președinte ai Consiliului Elevilor „Nikolaus Lenau”. Aceștia au prezentat situația, citind și dezvoltând ideile din hârtia înaintată consilierilor la începutul ședinței.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Ï??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????d??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????•???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Í??????????????????????????????????%???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Consilierii au lăudat inițiativa civică a elevilor, dar, în același timp, „cu riscul de a-i supăra”, ei vor continua „lucrările de dimineață până seara sau cât se poate lucra”, după cum a spus chiar primarul. Motivațiile acestora sunt dificultățile pe care lucrările în afara orelor de curs le-ar ridica firmei care se ocupă de construcție și cele pe care le-a întâmpinat Primăria în găsirea acestei societăți.

Cum elevii au sesizat și condițiile precare din exteriorul corpului în care a funcționat Colegiul Ion Mincu, aceștia s-au ales cu o altă reacție relativ negativă. Cu promisiuni pentru viitor, dar cam atât, Nicolae Robu spune că administrația dorește ca toate școlile să beneficieze de condiții cât mai bune, dar nu se poate „cu un gest să schimbăm totul, la nivelul dorințelor noastre de mai bine”. „O să se realizeze construcția și veți vedea, toți ne vom mândri cu campusul liceului. Vreau, la fel, să ne putem mândri cu toate școlile noastre!”.

„Vă mulțumim, dar vom continua construcțiile”, a încheiat Robu.

Comentarii

comentarii