Acasă Administraţie Elevii de la Liceu Baptist îl fac KO pe un director al...

Elevii de la Liceu Baptist îl fac KO pe un director al Primăriei Timişoara

919
DISTRIBUIȚI

Sute de elevi ai Liceului Teologic Baptist din Timişoara, de stat, şi-au trimis reprezentanţii în şedinţa de consiliu local de miercuri, unde au cerut ca primăria să se îngrijească de starea bazei sportive de pe Splaiul Titulescu, zona Kutl, pe malul Canalului Bega, lăsată în paragină. Ei au reclamat şi faptul că puful plopilor creează un strat alunecos pe care se alunecă foarte uşor, numeroşi elevi ajungând la spital.

În urmă cu aproape 10 ani, ei au primit de la PMT terenul pe care îl folosesc zilnic peste 100 de copii.

“Acest teren s-a deteriorat sever în decursul anilor, mai ales în urma efectuării lucrărilor la aleea de pe malul Begăi, lucru care a dus la numeroase loviri, accidentări grave, în unele cazuri chiar fracturi, în urma cărora copiii au fost transportaţi de urgenţă la spital (…). Solicităm efectuarea lucrărilor necesare reparării terenului prin turnarea unui strat de asfalt, precum şi igienizarea imobilului care se află în posesia primăriei, deoarece prin prezenţa construcţiilor deteriorate şi a copacilor siguranţa elevilor şi a trecătorilor este pusă în pericol”, a afirmat în plen elevul Vlad Radeş.

Primarul Nicolae Robu a vrut informaţii de la şeful biroului cultură-sport al PMT, Mihai Costa, care nu a fost în sală, ceea ce i-a ridicat adrenalina edilului, care şi-a exprimat indignarea pentru ceea ce a auzit şi a văzut în fotografiile puse la dispoziţie de elevi.

“Mihai Costa e aici? Este din nou absent. I s-a umplut paharul. Ştie să facă bine un singur lucru, premierea sportivilor. Vom interveni urgent şi se va face reparaţia de rigoare. Putem doar să asfaltăm dacă e vorba de un teren cu asfalt, dar vom aproba un proiect şi pentru aplicarea de detartrant. Vom prevedea terenul cu nocturnă şi tot ce e necesar. Pentru plopi, trebuie să obţinem aprobări de la Agenţia de Mediu. Îi vom tăia şi îi vom înlocui cu copaci care nu denivelează terenul prin rădăcinile lor”, a spus Nicolae Robu, care le-a adresat reproşuri celor care “nu sunt în stare să-şi facă datoria deşi sunt plătiţi pentru asta, să spună când apar astfel de situaţii”.

Comentarii

comentarii