Acasă Actualitate Elevii din Șag vor primi, în cele din urmă, tablete

Elevii din Șag vor primi, în cele din urmă, tablete

678
DISTRIBUIȚI

După ce în ședința din Consiliu Local Șag de ieri, inițiativa Primăriei de a cumpăra tablete pentru elevi a căzut, ca urmare a boicotului făcut de consilierii opoziției, primarul pesedist Flavius Roșu anunță că, până la urmă, proiectul a primit aprobare.

Astăzi, la ora 12.30, ordinea de zi a ședinței de ieri a fost reluată, iar proiectul „Tablete pentru elevii școlii din Șag” a fost aprobat în unanimitate, cu toate că liberalii au contestat, între timp, folosința tabletelor, sugerând că mai bine Primăria ar cumpăra laptopuri.

Flavius Roșu a anunțat că în ședința de azi a fost prezentată și decizia Consiliului de Administrație a Primăriei Șag, care susținea, în unanimitate, achiziționarea tabletelor. Astfel, într-un final, consilierii au votat cumpărarea a 184 de tablete, una pentru fiecare elev al școlii.

„După dezbateri aprinse, în urma a două ședințe, în final, consiliul local a aprobat cu unanimitate de voturi acest proiect necesar. Mulțumesc pe această cale Consiliului Local Șag pentru decizia luată. Și sper ca pe viitor să comunicăm mai bine, în folosul comunității, pentru a evita sincope pe care nu le dorim niciunii dintre noi”, scrie, într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul.

Comentarii

comentarii