Acasă Uncategorized Eli Lăslean – ambasadoarea bunului gust românesc la evenimentul Sposa Italia 2015...

Eli Lăslean – ambasadoarea bunului gust românesc la evenimentul Sposa Italia 2015 de la Milano

DISTRIBUIȚI

eli lArădeanca Eli Lăslean, una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din România, participă, la invitația Agenției Italiene pentru Comerț Exterior (ICE) și a Fiera Milano, la evenimentul Sposa Italia, care se desfășoară în perioada 22-25 mai 2015, la Milano.
Cunoscută și ca stilistă a Primei Doamne Carmen Iohannis, Eli Lăslean și-a transpus cele două decenii de experiență în modă în colecții unice, dar a dezvoltat și un concept multibrand, prezent la nivel național, ce reunește creații vestimentare de Sonia Peńa, Demetrios, Cosmobella și Gattinolli Couture.
Participarea la acest eveniment reprezintă pentru Eli Lăslean o recunoaștere a eforturilor sale de a promova designeri internaționali în România și, totodată, a interesului pe care piața romanescă îl prezintă pentru marii creatori de modă.
“Invitația Agenției Italiene pentru Comerț Exterior (ICE) de a reprezenta România în cadrul evenimentului Sposa Italia este, pentru mine, o deosebită onoare. Pe tot parcursul activității mele am încercat să ofer femeilor bucuria de a îmbrăca o ținută perfectă, care să le reprezinte și astfel a luat naștere conceptul multibrand ELLIS Luxury. Sper ca, în urma acestei participări, să putem extinde portofoliul de branduri pe care îi reprezint în România, eleganța femeilor de aici, înclinația către frumos fiind recunoscută de designerii italieni”, a declarat Eli Lăslean la plecarea spre Milano.
O tradiție în lumea modei internaționale, evenimentul Sposa Italia reunește anual cei mai mari creatori din Europa, care își prezintă în avanpremieră noile colecții dedicate evenimentelor speciale, în fața a milioane de vizitatori din întreaga lume. Pe lângă prezentările spectaculoase, evenimentul oferă designerilor și o valoroasă platformă de networking, aceștia putând încheia parteneriate de succes la nivel internațional.

Comentarii

comentarii