Acasă Eveniment Emil, bărbatul mort într-un accident cu ATV-ul, era căsătorit și avea o...

Emil, bărbatul mort într-un accident cu ATV-ul, era căsătorit și avea o fetiță

DISTRIBUIȚI

Pentru Emil, în vârstă de 43 de ani, excursia din ziua de duminică s-a dovedit fatidică. Bărbatul este cunoscut ca un împătimit al curselor cu ATV-ul și în general, tot ce înseamnă sport cu motor. 

Împreună cu alți împătimiți ai acestui sport, Emil obișnuia să iasă la asemenea excursii motorizate ori de câte ori îi permitea timpul. Pentru ziua de duminică, bărbatul împreună cu prietenii săi, au ales ca loc de întrecere și distracție un drum forestier dintr-o pădure aflată pe marginea drumului județean 581 care leagă Reșița de comuna Dognecea, peste munte. 

Tragicul accident a avut loc în jurul prânzului pe o pantă pe care bărbatul a coborât-o cu ATV-ul. La un moment dat, autovehiculul s-a dat peste cap și l-a prins pe conducător sub ATV. Bărbatul a murit pe loc, strivit de sutele de kg ale mașinăriei. Toate acestea s-au petrecut de față cu prietenii lui Emil ieșiți cu el la distracție și sport.

”Din primele verificări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 43 de ani conducea un ATV pe raza comunei Lupac, într-o zonă împădurită, pe un drum forestier închis circulației publice, la aproximativ 2 km de DJ 581 către comuna Dognecea, ar fi pierdut controlul vehiculului, răsturnându-se și fiind prins sub ATV. Echipajul SMURD deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul” a transmis biroul de presă al IPJ Caraș Severin.

Bărbatul era un împătimit al sportului cu motor, avea o experiență bogată în a manevra ATV-urile și motoarele și nimeni nu își poate explica cum s-a petrecut acest accident. Emil era foarte iubit și apreciat de prietenii săi și în câteva ore, pagina sa de Facebook s-a umplut de mesaje de condoleanțe.

Bărbatul era căsătorit și avea o fetiță.

Sursa: antena3.ro

Comentarii

comentarii