Acasă Actualitate E.ON încurajează achiziţionarea unor sisteme moderne şi eficiente de încălzire cu gaze...

E.ON încurajează achiziţionarea unor sisteme moderne şi eficiente de încălzire cu gaze naturale

441
DISTRIBUIȚI

Pentru a facilita accesul clienţilor la achiziţionarea unor sisteme moderne şi eficiente de încălzire cu gaze naturale, E.ON Gaz România pune la dispoziţia acestora produsul E.ON Plus. Gazul natural este cel mai curat combustibil fosil şi este o formă de energie cu un înalt grad de eficienţă. Totodată, confortul obţinut, uşurinţa utilizării, şi nu în ultimul rând controlul facil al costurilor recomandă gazele naturale ca fiind soluţia optimă pentru încălzirea locuinţelor.
E.ON Plus este un pachet complet de servicii prin care se oferă clienţilor centrale termice la preţuri speciale prin reţeaua partenerilor E.ON Plus, consultanţă gratuită de specialitate pentru alegerea celei mai potrivite soluţii tehnice pentru locuinţă şi accesul la o finanţare facilă, rapidă şi avantajoasă pentru achiziţionarea centralelor termice, prin rate fixe, comision de acordare 0% şi trei luni perioadă de graţie la plata primei rate.
Pentru E.ON Plus, E.ON Gaz România a selectat parteneri de încredere care comercializează mărci de centrale termice recunoscute la nivel naţional şi internaţional precum Ariston, Buderus, Junkers şi Westen, parteneri specializaţi pentru execuţia lucrărilor de instalaţii şi partenerul bancar BRD Finance cu o ofertă financiară avantajoasă.
Astfel, clienţii E.ON Gaz România din Arad, Timişoara, Iaşi şi Sibiu care doresc să beneficieze de avantajele încălzirii cu gaze naturale au acum ocazia şi soluţia completă pentru achiziţionarea unor sisteme moderne şi eficiente de încălzire. Pentru produsul E.ON Plus aceştia trebuie să se adreseze Centrelor de Relaţii Clienţi E.ON Gaz România şi Serviciului Call-Center E.ON Gaz România, tel. 0801 000 366 sau 0265 200 366.

Comentarii

comentarii