Acasă Actualitate “Era nădejdea mea domnul prof. Gașpar! Sunt terminată. Mami, la fel!”

“Era nădejdea mea domnul prof. Gașpar! Sunt terminată. Mami, la fel!”

DISTRIBUIȚI

Îndrăgita cântăreață de muzică folclorică, Daniela Ploia, din Timișoara îl susține pe prof.dr. Marian Gașpar, crede în inocența lui, este foarte șocată de faptul că a fost arestat și speră că judecătorii îl vor elibera luni, când vor judeca recursul înaintat de avocații profesorului.

“De când l-am cunoscut, acum 12 ani, la un chef de sfârșit de an al institutului, ne- am împrietenit și i-am trimis mulți pacienți, prieteni sau cunoscuți care căutau un cardiolog foarte bun.  Unul nu mi-a zis că domnul profesor a făcut vreun apropo de bani. Toți erau așa încântați de cât de primitor era domnul doctor Gașpar, cât de glumeț, cum îi încuraja, îi certa pe cei obezi…! Așa medic nu se mai naște! Profesional și om este extraordinar domnul profesor Marian Gașpar. Trebuie eliberat să își trateze pacienții care își așteaptă disperați salvatorul, pe domnul doctor Gașpar Marian. Sper, domnule profesor, că și autoritățile își vor da seama de acest lucru și veți fi lăsat să salvați vieți în continuare. Sunteți victima sincerității d-voastră, domnule profesor.  Fiți puternic, domnule profesor Gașpar!”, este mesajul artistei Ploia.

Daniela Ploia ne-a trimis și o scrisoare a unei prietene, care o are pe mama pacientă a medicului Gaspar, pe care o publicăm.

“Dana dragă ce mă fac?!

Știi că m-am dus la dl profesor Gașpar atunci din partea ta și m-a pus să mai fac niște analize la mami și urmă acum în 3 să mergem pentru internare la dumnealui. Sunt distrusă ! Unde duc eu pe mami că nu este un medic în care să am încrederea că mami iese vie după operație.

Era nădejdea mea domnul profesor. Sunt terminată. Mami la fel. A făcut o depresie când a aflat că dl profesor nu o mai operează fiind în arest. Plânge într-una că ea moare. Era șansa ei domnul profesor.

Ce nemernic a putut să -i facă așa ceva domnului profesor! Doamne cât de frumos ne-a primit, ne-a vorbit de viață, mi-a dat speranță și mie și la mami, doamne ce om, ce medic! Cum să i-se impute una că și asta?! Sun terminată. Mă rog la Dumnezeu să-l elibereze să salveze și pe mami și pe alții că mami”.

 Daniela îi răspunde: “Ufff, Cata, dragă și eu sunt șocată! Îmi pare atât de rău de voi. Spune-i la tanti Mili să se roage și cu siguranță dl profesor va fi eliberat și o va salva. Nu am cuvinte care să vă dea speranța decât să vă rugați. Nu merită domnul profesor asta. Sunt mulți pacienți în situația voastră”.

Comentarii

comentarii