Acasă Actualitate Error! Mirela Toc spune că Nicolae Robu ar fi predat Comisiei de...

Error! Mirela Toc spune că Nicolae Robu ar fi predat Comisiei de disciplină raportul asupra altui calculator decât al său

DISTRIBUIȚI

După ce luni, 10 februarie, Mirela Toc s-a prezentat la prima întâlnire cu Comisia de disciplină, marți, 18 februarie, aceasta ar fi trebuit să ajungă încă o dată în fața celor care anchetează sesizarea făcută de Nicolae Robu. Cea de-a doua programare, însă, a fost amânată pentru „un termen ce urmează să îi fie comunicat ulterior”.

Amânarea vine după sesizarea depusă de una dintre persoanele care au susținut-o pe Mirela Toc și la prima întâlnire cu Comisia de disciplină, Mugur Lucian Serdean. Despre amânare, funcționara reclamată a declarat: „Așa s-a întâmplat și în 2016, cu altă colegă. Tot așa i-au scris, dar nu au mai continuat cercetările”. Ea nu exclude posibilitatea ca la fel să se întâmple și în cazul său.

Totuși, Mirela Toc și-a pregătit apărarea cu care ar urma să se prezinte în fața Comisiei. Aceasta atacă anexa care ar trebui să dovedească faptul că a stat peste 40 de ore pe Facebook și alte site-uri. În acea anexă, se menționa adresa IP locală 192.168.214.46, în timp ce, într-o interogare ulterioară, realizată în luna februarie, adresa sa IP era 192.168.214.64. Astfel, fiind vorba de adrese diferite, nu se poate ști sigur dacă ea sau altcineva ar fi folosit calculatorul urmărit. Pe deasupra, se ridică și problema atenționării acesteia, sau a persoanei care a fost, de fapt, urmărită, asupra faptului că activitatea pe calculator îi este monitorizată.

Comentarii

comentarii