Acasă Economic Ești fermier din Banat sau antreprenor și vrei finanțare? Ești invitat, marți,...

Ești fermier din Banat sau antreprenor și vrei finanțare? Ești invitat, marți, la Primăria Săvârșin!

274
DISTRIBUIȚI

Fermierii și antreprenorii din județele Timiș, Arad, Caraș Severin și Hunedoara sunt invitați, marți 2 aprilie, de la ora 10.30, la Primăria Săvârșin, unde va avea loc o reuniune de informare intitulată « Soluții de dezvoltare a antreprenoriatului și comunităților locale românești ».

Proiectul își propune să prezinte o serie de soluții integrate de finanțare și garantare dedicate antreprenorilor, fermierilor, autorităților publice locale sau cetățenilor, astfel:

Garanții pentru investiții și dezvoltarea afacerilor.

Garanții pentru creșterea calității vieții (Programul Investește în tine, Programul Prima mașină și Programul Prima Casă).

Garanții pentru dezvoltarea infrastructurii rurale (Scrisori de garanție pentru beneficiarii AFIR).

Garanții pentru achiziția de teren agricol, investiții și linii de credit în agricultură  în baza OUG 43/ 2013 privind unele măsuri pentru dezvoltarea şi facilitarea accesului la finanţare al fermierilor, al beneficiarilor PNDR 2014 – 2020 şi POP AM2014 – 2020, precum şi pentru dezvoltarea afacerilor în domeniul producţiei vegetale, zootehnice şi acvaculturii.

Printre invitaţi se vor afla reprezentanţi ai autorităților publice locale, AFIR, AM-POPAM, reprezentanţi ai direcţiilor agricole, fermieri şi antreprenori, alți beneficiari publici.

Evenimentul este organizat de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii și Primăria Săvârșin, din județul Arad.

 

Comentarii

comentarii