Acasă Economic ETA2U Computer Store în Atrium Center Arad

ETA2U Computer Store în Atrium Center Arad

739
DISTRIBUIȚI

ETA2U, principalul furnizor de produse, servicii şi soluţii IT din vestul şi centrul României, a deschis un nou magazin în incinta Atrium Center, al treilea Computer Store deschis în Arad. Noul magazin are o suprafaţă de 100 metrii pătraţi şi a beneficiat de o investiţie de peste 50.000 de euro. Pe lângă o gamă variată de produse şi servicii IT, noul magazin ETA2U Computer Store pune la dispoziţia clienţilor săi consultanţă şi suport IT specializate, precum şi servicii post vânzare.
„Noul magazin se încadrează în planurile noastre de întărire a poziţiei pe piaţa din vestul ţării, iar Aradul este în continuare un oraş important datorită potenţialului şi apropierii de Timişoara, unde este sediul central al firmei,” a declarat Sorin Trocan, Retail Manager, ETA2U.
Pe lângă o gamă variată de produse IT, numeroase brand-uri internaţionale şi întreaga linie de computere şi accesorii HUSK tech, clienţii vor beneficia în alegerea lor atât de suport tehnic şi consultanţă la un înalt nivel de profesionalism, cât şi de informaţii de ultimă oră din domeniul IT. Şi, pentru un acces mai facil la tehnologia dorită, toate produsele IT pot fi achiziţionate şi în 10 rate egale, cu Card Avantaj, de la Credit Europe Bank.
La această ofertă se adaugă diferenţiatorul care menţine lanţul de magazine ETA2U Computer Store în topul preferinţelor clienţilor de IT: oferta de servicii menite să aducă satisfacere clienţilor şi post-vânzare, prin servicii specializate precum „Laptop la Schimb” (asigurarea unui laptop de back-up pe perioada în care laptopul clienţilor se află în reparaţii), „1click2U” (suport IT la distanţă de un click, via web, cu plata prin SMS) şi service autorizat (reparaţii de echipamente în garanţie şi post-garanţie la domiciliul clientului sau în oricare dintre magazinele ETA2U Computer Store).
Acest nou magazin vine să se alăture celor 13 magazine ETA2U Computer Store deja existente în zona de vest a ţării, din care: patru în Timişoara, câte două în Arad şi Oradea, şi câte unul în Cluj, Deva, Sibiu, Târgu Mureş şi Alba Iulia.
 

Comentarii

comentarii