Acasă Economic ETA2U premiată cu Cisco SMB Partner of the Year Award

ETA2U premiată cu Cisco SMB Partner of the Year Award

450
DISTRIBUIȚI

ETA2U Timişoara este câştigătoarea unui premiu la categoria SMB, în cadrul Cisco Partner Summit. Cisco a făcut publici câştigătorii în cadrul conferinţei anuale a partenerilor săi, desfăşurată în Boston, în această vară.
„Am onoarea şi privilegiul de a recunoaşte ETA2U ca unul dintre câştigătorii regionali ai Cisco Partner Summit”, a spus Dragoş Josanu, Channel Manager în cadrul Cisco România. Premiul Cisco SMB Partner of the Year recunoaşte performanţele şi realizările ETA2U ca partener Cisco channel într-un segment în care ICT joacă un rol cheie în sprijinirea companiilor mici şi mijlocii, cu scopul de a creşte, a deveni mai competitive şi a opera mai eficient în cadrul lanţurilor internaţionale de furnizori.
„Mulţi ani în urmă, din moment ce piaţa românească începea să se dezvolte mult mai rapid, dând naştere unei cereri pentru soluţii tot mai complexe, ETA2U, ca integrator de sisteme informatice, a văzut nevoia unui parteneriat cu un furnizor principal de produse şi tehnologii de reţelistică tocmai pentru a fi capabil să furnizeze clienţilor săi soluţii de cea mai bună calitate şi cu o eficienţă crescută din punct de vedere a costurilor. Cisco a fost pentru noi alegerea naturală!”, a spus Stelian Câmpianu, Executive Manager, ETA2U.
ETA2U a investit iniţial în competenţe şi certificări tehnice şi a implementat soluţiile Cisco în cadrul propriei companii. În acest fel, compania a acumulat cunoştinţe despre cum pot acele soluţii exact să aducă valoare companiilor din sectorul SMB, prin creşterea eficienţei şi scăderea costurilor acestora. Abordarea comună a Cisco şi ETA2U în adresarea nevoilor pieţei SMB şi integrarea tehnologiilor de vârf ale Cisco în portofoliul de soluţii şi produse ETA2U a avut ca rezultate creşterea vânzărilor şi satisfacţia clienţilor.
„Suntem onoraţi de recunoaşterea Cisco drept Cisco SMB Partner of the year. Acest premiu ne face încrezători că abordarea noastră a fost cea potrivită şi ne impulsionează să continuăm eforturile în îmbunătăţirea capacităţilor noastre, extinderea portofoliului de soluţii şi păstrarea unei abordări spre piaţă,” a adăugat Câmpianu.
ETA2U este Cisco Premier Partner cu specializările Express Unified Communications, Express Foundation şi SMB, obţinute în urma specializării inginerilor ETA2U pe tehnologii diferite, pentru instalarea şi configurarea soluţiilor Cisco, în special Comunicaţii Unificate. Clienţii au astfel garanţia că implementează soluţiile Cisco cu un partener certificat, care are personal specializat, certificat şi pregătit să-i furnizeze echipamente, servicii şi soluţii într-un mod profesionist şi mulat pe nevoile sale, cu costuri mai mici.

Comentarii

comentarii