Acasă Actualitate Eugen Dogariu este din nou subprefect

Eugen Dogariu este din nou subprefect

395
DISTRIBUIȚI

Caruselul subprefecţilor de Timiş
Subprefecţii de Timiş se schimbă, în această perioadă, cu viteza fulgerului. Pleacă unul, vine altul, unul este suspendat, altul câştigă procesul…  Tot ce-i bine, însă, e că se schimbă între ei. A fost Zoltan Marossy înainte, împreună cu Laviniu Bedrosian. Au plecat şi au venit în locul lor Eugen Dogariu şi Călin Dobra, la alegerile parlamentare cele mai recente. Au stat subprefecţi câteva luni, PSD a ieşit de la guvernare şi au fost suspendaţi din funcţie. S-a reîntors doar Zoltan Marossy, iar celălalt subprefect de Timiş a devenit Codruţa Anca Botez. Eugen Dogariu a atacat în instanţă hotărârea de suspendare din funcţie. Instanţa i-a dat dreptate şi a considerat nulă acea hotărâre de suspendare din funcţie, drept pentru care… Eugen Dogariu este din nou subprefect… Aşadar, a venit din nou Dogariu în locul subprefectului Codruţa Anca Botez.

“Sunt pus în funcţia de subprefect, dar nu în virtutea câştigării concursului, ci prin virtutea hotărârii de guvern din martie”

Eugen Dogariu a şi câştigat concursul pentru postul de subprefect. A dat examen la Bucureşti şi l-a luat, intrând astfel în categoria înalţilor funcţionari publici. Înalţi funcţionari publici cărora li se poate aplica oricând mobilitatea şi pot fi trimişi în alte judeţe, pentru a fi inspectori guvernamentali. Aşa s-a întâmplat cu fostul prefect şi cu foştii subprefecţi. “Instanţa a dat suspendarea hotărârii de guvern, prin care eu sunt eliberat din funcţia de subprefect. Sunt pus în funcţia de subprefect, dar nu în virtutea câştigării concursului, ci prin virtutea hotărârii de guvern din martie. Probabil o să facă şi acest lucru. Probabil că ne vor muta inspectori guvernamentali, în virtutea concursului, ne vor pune înalţi funcţionari publici şi, probabil, ne vor aplica mobilitatea”, spune Eugen Dogariu.

Comentarii

comentarii