Acasă Politica Eusebiu Dănilă, preşedintele Camerei Notarilor Publici Timişoara şi Radu Motica, decanul Facultăţii...

Eusebiu Dănilă, preşedintele Camerei Notarilor Publici Timişoara şi Radu Motica, decanul Facultăţii de Drept, s-au înscris în PSD Timiş

456
DISTRIBUIȚI
După ce preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, anunţa că porţile filialei sunt larg deschise, acesta prezintă, periodic, grupuri de noi membri, din diferite domenii. Dacă în urmă cu două săptămâni a prezentat un grup de revoluţionari proaspăt intraţi în PSD, săptămâna aceasta a fost rândul afişării publice a unor notari, jurişti şi avocaţi, din cei peste 30 care au semnat adeziunile la Partidul Social Democrat.

 Printre noii social-democraţi se numără Octav Eusebiu Dănilă, preşedintele Camerei Notarilor Publici Timişoara şi Radu Motica, decanul Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest Timişoara. „Vrem să vă demonstrăm că există un aflux serios de personalităţi către PSD. Porţile deschise despre care vă spuneam au efect”, a declarat Bojin, explicând că în PSD Timiş au venit şi peste 150 de foste cadre MapN, SRI sau SPP. În acest sens, joi, la sediul PSD Timiş a avut loc o festivitate de primire unora din aceşti membri, „de la generali, până la soldaţi”, după cum a explicat Titu Bojin, liderul PSD Timiş.
Acesta a reiterat ideea că este o certitudine că spre PSD vor veni sau reveni parlamentari din Timiş din alte formaţiuni politice şi că minim cinci primari de altă culoare politică din judeţ vor trece în barca social-democrată. Numele nu au fost încă divulgate oficial. 
 

Comentarii

comentarii