Acasă Eveniment Eva Murgoi, tânăra rănită într-un accident de motocicletă, are nevoie urgentă de...

Eva Murgoi, tânăra rănită într-un accident de motocicletă, are nevoie urgentă de sânge

1044
DISTRIBUIȚI

Un accident mortal a avut loc, duminică seara, pe DN 68, în apropiere de Hațeg. Doi tineri care circulau cu o motocicletă au lovit un cap de pod, în apropiere de Sarmizegetusa, iar în urma impactului, Andrei Farcaș (35 de ani) a murit, iar Eva Murgoi (25 de ani) a fost transportată în stare gravă la spital.

Apropiații tinerilor și-au manifestat regretele pentru moartea motociclistului și au lansat un apel în ajutorul Evei. „Ajutor! Vă rugăm să ajutați donând sânge pentru Eva. Se poate dona orice grupă, dar obligatoriu trebuie să se specifice numele ei EVA MURGOI, internată la spitalul din Deva. (…) Doliu în Hațeg, cel mai iubit motociclist și prieten din Țara Hațegului Farcaș Andrei s-a stins din viața aseară, în urma unui accident cu motocicleta iar prietena lui Eva se zbate între viața și moarte a pierdut mult sânge”, a scris Andrei Priala pe un grup de Facebook al motocicliștilor.

„În urma accidentului motto petrecut duminică seară în apropierea oraşului Haţeg, prietena noastră Eva Murgoi a pierdut mult sânge. Prin această postare apelez la ajutorul vostru! E nevoie neapărat de sange grupa 0 negativ ! Se poate dona indiferent de grupa de sânge! Poate dona oricine la Centrul de Transfuzie Deva , cu obligaţia de a se specifica numele său : EVA MURGOI”, a scris o apropiată a tinerei.

„Aseară, una dintre fetele gazdelor noastre dragi din Fundătură, Eva, a fost implicată într-un accident de motocicletă. Din păcate prietenul ei nu a mai putut fi salvat, însă ea are nevoie de ajutor. Dacă puteți si vreți să ajutați, vă rog să donați sânge. Se acceptă orice grupă, se poate dona la oricare centru din țară. Vă mulțumesc!”, a transmis Cătălin, un alt apropiat al tinerei, pe Facebook.

Sursa: zdh.ro

Comentarii

comentarii