safari 750x100

  • Scris de Toni Boldureanu

Tentativă de sinucidere, la Lugoj

ambulanta 5 1Un bărbat de 68 de ani, din Lugoj, a ajuns, vineri, la spital, după ce și-a înfipt un cuțit în piept. Bărbatul se afla într-o stare avansată de ebrietate când a încercat să se sinucidă.

Citește mai departe

  • Scris de Ziua de Vest

Carambol cu cinci mașini și un motociclist

19239684 1551848768220000 1305830013 n 700x525Conducătorul unui autoturism marca Volkswagen circula pe sensul de mers Fortuna-ieșire către Nădlac, iar în zona Registrului Auto Român (RAR) nu se știe încă din ce cauză a frânat, iar autovehiculele care circulau în spatele lui, pe banda a doua, pe același sens de mers, nu au mai putut evita impactul cu autovehiculele din față, intrând unul în spatele celuilalt.

Citește mai departe

  • Scris de Ziua de Vest

Percheziții la spărgători de locuințe din Timiș și Arad. 100 de polițiști mobilizați

mascati perchezitie

UPDATE: Jabri Tabrizi și Andrei Petrișor, printre victimele grupării de hoți

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul IPJ Timiş efectuează un număr de 45 de percheziții domiciliare pe raza județelor Timiș și Arad în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de furt calificat cu consecințe deosebit de grave şi tentativă la omor calificat.

Citește mai departe

  • Scris de Ziua de Vest

Norvegian înşelat după ce s-a îndrăgostit pe internet. Bărbatul i-a trimis unei tinere din Timișoara 30.000 de euro

Reasons Online Dating Is Good 7Un bărbat din Norvegia a fost înşelat cu 30.000 de euro de o tânără din judeţul Timiş, cu care a vorbit pe internet. Femeia s-a plâns că a avut un accident rutier şi are probleme de sănătate, însă nu are bani pentru tratament, ea trimiţându-i, ajutată de doi prieteni, fotografii cu facturi medicale.

Citește mai departe

  • Scris de Sorin Trocan

De veghe în lanul de porumb

politia de frontiera 78624900Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat, în cadrul unei acţiuni specifice pentru combaterea migraţiei ilegale, 17 cetăţeni din Irak, Afganistan, Iran şi Libia, solicitanţi de azil în România, care au încercat să iasă ilegal din Romania, pentru a ajunge într-un stat din Spaţiul Schengen.

Citește mai departe