Acasă Economic Eveniment de informare în cadrul proiectului „Cooperare transfrontalieră eficientă cu scopul creșterii...

Eveniment de informare în cadrul proiectului „Cooperare transfrontalieră eficientă cu scopul creșterii ocupării forței de muncă în județele Arad și Békés” la Expo Arad

887
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad în parteneriat cu Fundația Județeană pentru dezvoltarea întreprinderilor Békés organizează în data de 13 septembrie 2019, începând cu ora 10:30, la Expo Arad în pavilionul B, etaj 1, un eveniment de informare în cadrul proiectului „Cooperare transfrontalieră eficientă cu scopul creșterii ocupării forței de muncă în județele Arad și Békés”.

În cadrul acestui eveniment va fi prezentată platforma cu baza de date imobiliară privind zonele de investiţie din judeţele Arad şi Békés.

Proiectul vizează dezvoltarea personală a locuitorilor de la graniţă, care să contribuie la îmbunătăţirea creşterii ocupării forţei de muncă, să răspundă cerinţelor pieţei şi să reducă deficitul forţei de muncă, care este tipic pentru zonă.

Comentarii

comentarii