Acasă Actualitate Evenimentul de Ziua Copilului de la Șag, succes peste așteptări. „Lumea a...

Evenimentul de Ziua Copilului de la Șag, succes peste așteptări. „Lumea a venit necontenit, pe tot parcursul zilei”

346
DISTRIBUIȚI

Marți, 1 iunie, de Ziua Copilului, la Șag a fost organizat un eveniment tematic care, se pare, a atras lumea inclusiv din Timișoara și din comunele învecinate. Cel puțin așa spune primarul Șagului, Flavius Roșu. Jocurile, sucurile, apa, vata de zahăr pe băț și floricelele, toate gratuite, au fost cheia pentru a scoate copiii, dar și părinții deopotrivă, din casă.

„Evenimentul de astăzi, de Ziua Copilului, ne-a depășit așteptările! Peste 5.000 de oameni, de toate vârstele au venit în Parcul de la DN. Din Șag, dar și din Timișoara, Moșnița Nouă, Săcălaz, Parța, Pădureni, Voiteg, Ciacova, Deta, Banloc, Sânmihaiu Român, Giarmata, Peciu Nou, lumea a venit necontenit, pe tot parcursul zilei. Până și vremea, deși prognozele anunțau timp urât, a fost de partea copiilor și familiilor adunate la noi în comună”, transmite primarul, pe pagina sa de Facebook.

Printre altele, la Șag a avut loc și un spectacol de teatru de păpuși, dar și un campionat de fotbal la care au participat cinci cluburi, fiecare cu două grupe, de copii născuți în 2010 și în 2015. „Le mulțumesc și lor pentru participare, celor de la Ripensia, Auto Timișoara, CS Timișul Șag, Unirea Banloc și ACS Kids Sânmihaiu Român! Mulțumesc colegilor din primărie care au fost voluntari în această zi și au făcut tot ce le-a stat în putere ca totul să iasă perfect! Știu că a fost așa, pentru că am avut cel mai important barometru: zâmbetul copiilor și bucuria lor!”, mai spune, în încheiere, Flavius Roșu.

Comentarii

comentarii