Acasă Actualitate Evenimentul “The Distinguished Gentleman’s Ride”, la a șasea ediție în Timișoara

Evenimentul “The Distinguished Gentleman’s Ride”, la a șasea ediție în Timișoara

DISTRIBUIȚI

Începând cu anul 2018, Timișoara a devenit parte a acestui eveniment mondial, prin organizarea primei ediții a acestei parade caritabile. Cea de a șasea editie va avea loc in data de 21 mai 2023, in Piata Unirii, incepand cu ora 14:00.

Incepand cu anul 2018 la evenimentul DGR din Timisoara au participat, in total, 325 de motociclisti care au adunat 30.295 de euro in scop caritabil.

Evenimentul își propune să atragă atenția comunității asupra cancerului de prostată și a bolilor mentale la bărbați – care răpesc dintre noi, anual, peste 1 milion de bărbați. Înființată în anul 2012 în Sydney – Australia de către Mark Hawwa,The Distinguished Gentleman’s Ride a strâns până acum 35 milioane de dolari pentru sănătatea masculină, iar pentru 2023 ținta este de a colecta 6 milioane de dolari la nivel mondial.

Sursa de inspirație pentru Distinguished Gentlemen’s Ride a fost o fotografie a personajului principal din serialul Mad Men – Don Draper – pe o motocicleta clasică, purtând cel mai elegant costum al său. Inițiatorul mișcării, Mark Hawwa, a decis că o cursă tematică ar fi o modalitate excelentă de a combate stereotipul foarte des întâlnit al bărbaților pe motociclete. Partenerii globali ai acestui eveniment sunt The Movember Foundation, Triumph Motorcycles și Belstaff.

Parada Distinguished Gentleman’s Ride din Timișoara va avea loc duminică, 21 mai 2023. Daca aveti o mototocicleta clasica sau clasic-moderna puteti participa dupa inscierea pe pagina www.gentlemansride.com. Astfel, vă veți alătura celor 350.000 de participanți înregistrați la nivel mondial din peste 119 orase, și celor peste 2 miliarde de persoane care urmăresc acest eveniment sau fac donații.

Comentarii

comentarii