Acasă Actualitate Everything I touch a Ulianei Gujuman a reunit mulți iubitori de artă,...

Everything I touch a Ulianei Gujuman a reunit mulți iubitori de artă, la META | MV Sci- art Timișoara

DISTRIBUIȚI

Vernisajul expoziției Everything I touch  a Ulianei Gujuman a reunit un număr foarte mare de iubitori de artă, joi seara, la META | MV Sci- art Timișoara. Lucrările Ulianei pot fi văzute până în 21 septembrie. 
 
Expoziția personală “Everything I touch” (Tot ceea ce ating), prezintă o serie de picturi ulei pe pânză și este o incursiune într-un peisaj emoțional, în care seninătatea și tensiunea se juxtapun, în timp ce canalizează forțe enigmatice ascunse în permutările nelimitate ale unei grădini uitate. 
 
Artista navighează cu măiestrie prin echilibrul dintre natură și cultură, printr-o interacțiune neașteptată de obiecte, transfer și deplasare.
 
Curator: Mirela Stoeac Vlăduți. Asistent curator: Mariana Paladi. Foto: Tudor Popa pentru META Spatiu.
 
Marți – Sâmbătă: 12:00 – 18:00
Duminică & Luni: Închis.
 
Proiectul face parte din Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 și este finanțat prin programul OverBorder+ derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii. Centrul de Cultură și Artă Timiș.
 
Evenimentul face parte din programul Sci-art life  parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, Centrul de Proiecte, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin buget de la Ministerul Culturii. Centrul de Proiecte Timișoara.
 
Program co-finanțat de AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Comentarii

comentarii