Acasă Eveniment Exhibiționist timișorean, de 60 ani, surprins, pentru a doua oară în două...

Exhibiționist timișorean, de 60 ani, surprins, pentru a doua oară în două săptămâni, autosatisfăcându-se în public

1430
DISTRIBUIȚI

Duminică, în jurul orei 17.40, după ce au primit o sesizare conform căreia un bărbat a săvârșit, în public, acte obscene de natură să producă disconfortul cetățenilor, polițiștii locali s-au deplasat în zona Liceului Ion Vidu. În Scurt timp, în spatele stației STPT de la intersecția străzilor Vasile Pârvan cu Cluj, polițiștii locali au depistat persoana reclamată.

Acesta, identificat drept U.P., de 60 de ani, cu domiciliul în Timișoara, a recunoscut că s-a autosatisfăcut în tufișurile din părculețul aflat în apropiere. Bărbatul nu este la prima abatere, în urmă cu aproximativ două săptămâni, fiind depistat de polițiștii locali în aceeași postură și sancționat conform Legii 61/1991 republicată.

De această dată, polițiștii locali „au procedat la predarea celui în cauză polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri prevăzută de articolul 375 din Codul Penal, în care se specifică faptul că reprezintă infracțiune fapta persoanei care în public săvârșește acte de exhibiționism sau alte acte sexuale explicite”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Comentarii

comentarii