Acasă alegeri locale 2012 EXIT POLL TIMIȘOARA. Nicolae Robu a câştigat alegerile pentru Primăria Timişoara

EXIT POLL TIMIȘOARA. Nicolae Robu a câştigat alegerile pentru Primăria Timişoara

DISTRIBUIȚI

FOTO

"Vom face o echipă serioasă pentru Timişoara”, a declarat Nicolae Robu imediat după aflarea rezultatelor

Nicolae Robu, candidatul USL pentru funcţia de primar al Timişoarei, a câştigat scrutinul defăşurat în municipiu cu 51,6% din sufragii, potrivit exit-poll-ului IRES

, realizat la comanda Digi24.  Următorul clasat este actualul viceprimar, Adrian Orza (PNŢCD), cu 22,3% din voturi, în timp ce Gheorghe Nodiţi, candidatul PDL, a obţinut 9,1% din sufragii. În ceea ce priveşte Consiliul Local, acesta este dominat de USL, cu 51,9% din voturi, urmat de PDL cu 14,7% din voturi și Uniunea pentru Timiș cu 12,3% din sufragii, potrivit exit-poll-ului. Pe locul al patrulea este PPDD cu 7,7% din voturi.

 

Nicolae Robu, candidatul USL la Primăria Timişoarei şi Titu Bojin, candidatul USL la Consiliul Judeţean Timiş au ales să afle rezultatele exit-poll-urilor de la ora 21 împreună, la sediul PNL Timiş din Piaţa Unirii, alături de vicepreşedintele PC, Maria Grapini şi membri partidelor din uniune. Nicolae Robu a obţinut, conform sondajelor, 51,6  la sută din voturile timişorenilor, iar principalul său contracandidat, Adrian Orza – UpT – 22 la sută. . „Procentul sună bine, recunosc. Normal, sigur, nu se poate schimba. Dar nu-mi place să mă hazardez. Aşteptăm rezultatele oficiale. Suntem oameni, nu-mi place să mă hazardez. Dacă aceste sondaje se vom confirma vom avea de lucru împreună. Vom face o echipă serioasă pentru Timişoara”, a declarat Nicolae Robu imediat după aflarea rezultatelor. 

 {vsig}galerie/vot usl{/vsig}

Comentarii

comentarii