Acasă Eveniment Explozie într-o clădire din Timişoara. Un bărbat a fost scos de sub...

Explozie într-o clădire din Timişoara. Un bărbat a fost scos de sub dărâmături

784
DISTRIBUIȚI

O explozie s-a produs joi după-amiază într-o clădire din Timişoara, un bărbat fiind prins sub dărâmături, de unde a fost scos şi predat conştient echipei medicale.

 ”La ora 17:46, am fost solicitaţi să intervenim pentru salvarea unei persoane blocată sub dărâmături, pe strada Zăvoi din Timişoara. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că s-a produs o explozie la un imobil aflat într-o curte comună. În urma exploziei, o victimă de sex masculin a rămas blocată sub dărâmături”, anunţă ISU Timiş.

Pompierii au intervenit de urgenţă pentru extragerea victimei şi au predat-o conştientă unui echipaj medical SAJ sosit la faţa locului.

Un echipaj format din 18 pompieri a intervenit de urgenţă cu 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, 2 autospeciale de descarcerare, un container de căutare-salvare şi un echipaj SMURD.  

Din primele informaţii, e vorba doar despre o victimă, persoana blocată sub dărâmături.

Pompierii militari au evacuat 8 persoane din imobilele învecinate. Niciuna dintre acestea nu a necesitat îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat și cei de la Inspectoratul de Stat în Construcții pentru a stabili în ce măsură a fost afectată structura imobilelor învecinate.

Echipajele fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cauza producerii exploziei şi pentru a asigura zona.

Comentarii

comentarii