Acasă Eveniment Explozie la Periam. O femeie şi un bărbat au suferit arsuri de...

Explozie la Periam. O femeie şi un bărbat au suferit arsuri de gradele I şi II

DISTRIBUIȚI

O explozie a avut loc, duminică seară, într-un bloc de locuinţe din localitatea Periam, judeţul Timiş, în urma unei acumulări de gaze. În urma deflagraţiei, o femeie şi un bărbat au arsuri de gradele I şi II, ei fiind transportaţi la spital, scrie news.ro.

”La ora 19:53 am fost anuntati despre producerea unei explozii într-un apartament din localitatea Periam. A fost alertată Staţia de Pompieri Sânnicolau Mare care s-a deplasat la locul interventiei cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ. După efectuarea recunoaşterii s-a constatat o acumulare de gaze urmată de o explozie, în urma careia au rezultat două victime”, a transmis, duminică seară, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.  

Sursa citată a precizat că un bărbat prezenta arsuri pe membrele superioare şi faţă, de gradul II, iar o femeie prezenta arsuri de gradul I, pe faţă şi membre.

 Ambele victime au fost transportate la spital.  

De asemenea, a fost afectată tâmplăria şi uşa apartamentului, după explozie. În urma acesteia a fost alertat Inspectoratul de Stat în Construcţii.  

Nu au existat alte persoane implicate, conform ISU Timiş.

Comentarii

comentarii