Acasă Actualitate eXPO World Tour 2022 – ZF România dezvoltă sisteme pentru mobilitatea generației...

eXPO World Tour 2022 – ZF România dezvoltă sisteme pentru mobilitatea generației următoare

DISTRIBUIȚI

Între 12 și 14 iulie, în incinta Iulius Town, zona acces Food Court, ZF prezintă eXPO World Tour 2022, cu soluții de e-mobilitate și contribuția ZF la un viitor sustenabil.

Începând cu anul 2018, „Next Generation Mobility” nu a fost doar denumirea pentru strategia Grupului ZF, ci reprezintă și un angajament de performanță, atât pentru trecut, cât și pentru viitor. Astăzi, ZF oferă tehnologie modernă și durabilă, care vine în sprijinul mobilității. Cu acest motto, ZF semnalează, de asemenea, că a dezvoltat deja soluții cuprinzătoare și sustenabile pentru producția de serie și pregătirea acesteia. Aceste soluții vor modela în curând mobilitatea oamenilor pe șosele.

Până în acest moment, mobilitatea a fost o nevoie umană fundamentală care a pus o mare povară asupra climatului, făcând necesară transformarea mobilității la nivel global. Pandemia a accelerat și mai mult ritmul acestei tendințe. Oamenii de pretutindeni se așteaptă acum la mobilitate viabilă, electrică, inteligentă, conectată, durabilă, sigură, autonomă și, de asemenea, accesibilă.

Strategia „Next Generation Mobility“ – cu focus pe mobilitatea electrică

ZF are o strategie de mobilitate de generație următoare bine stabilită, care include cele patru domenii tehnologice cheie ale companiei: controlul mișcării vehiculului, siguranță integrată, conducere automată și mobilitate electrică. Gama de produse ZF existentă ajută la asigurarea sustenabilității mediului prin reducerea consumului de combustibil și, prin urmare, a emisiilor. În plus, ZF promovează în mod constant electrificarea vehiculelor, precum și creșterea eficienței transmisiilor convenționale.

Sever Scridon, Managing Director ZF R&D Tech Center Timișoara, a declarat:

“ZF electrifică totul, de la biciclete până la camioane grele. În momentul de față, expertiza unică pe care o are ZF este la mare căutare pentru toate tipurile de vehicule – și va continua să fie și în viitor. Când vine vorba de electromobilitate, ZF pune accent pe performanță și eficiență energetică, atât pe parte de hardware, cât și de software. Soluțiile modulare de la ZF vor stabili ritmul pentru sistemele de acționare electrică, ZF rămânând deschisă tuturor tehnologiilor.

Vă invităm între 12 și 14 iulie în incinta Iulius Town, zona acces Food Court, la eXPO World Tour 2022 pentru a afla mai multe detalii despre tot ce înseamnă e-mobilitate și contribuția ZF la un viitor sustenabil. E-Mobility este calea noastră către mobilitatea sustenabilă a viitorului.”

Pentru a fi cu adevărat durabile, sistemele de acționare electrică trebuie să fie extrem de eficiente din punct de vedere energetic pentru fiecare domeniu în care sunt aplicate. Deoarece suntem presați de timp, electromobilitatea trebuie să fie din ce în ce mai rapidă în trecerea de la dezvoltare și până la producția în masă.

ZF își servește clienții prin soluții cuprinzătoare atât pentru hibrizii cu alimentare externă, cât și pentru vehiculele pur electrice. Cu vehiculele sale concept EVplus (vehicul electric hibrid cu alimentare externă) și EVnext (vehicul electric cu baterie), ZF împinge limitele eficienței energetice și mai mult în direcția optimului fizic.

Prin electrificarea transmisiei autovehiculelor, ZF sprijină industria auto cu soluții flexibile care se potrivesc cu ritmul dinamic al piețelor internaționale.

Comenzile curente către ZF acoperă atât tehnologia cu emisii scăzute, parțial sau complet electrificată, cum ar fi diversele variantele de hibrizi cu alimentare externă de generație 4, cu transmisie în 8 viteze (8HP), precum și electronicele de mare putere și motoarele cu acționare complet electrică.

Comentarii

comentarii