Acasă Economic Expoziţie de antichităţi la Timişoara

Expoziţie de antichităţi la Timişoara

333
DISTRIBUIȚI

Expo Timişoara Internaţional lansează pe piaţa evenimentelor târgul „Expo antichităţi Timişoara”. În premieră la Timişoara, expoziţia cu vânzare se va desfăşura la Iulius Mall, în perioada 10-11 octombrie 2009, cu orar de vizitare 10.00 – 22.00.
Iniţiativa acestei acţiuni vine din partea unui grup numeros de firme şi persoane fizice cu activitate în acest domeniu care participă în mod frecvent la manifestări de profil din tara. Acestea au solicitat cu insistenţă de a pune în practică acest demers comercial ce vine în întâmpinarea a numeroşi iubitori ai obiectelor din categoria antichităţilor.
La invitaţia Expo Timişoara Internaţional şi a colaboratorilor de la Iulius Mall vor fi prezenţi în standuri, de la demisol şi parter, peste 30 de expozanţi din Romania dar şi Irlanda, Ungaria şi Italia. Vizitatorii vor putea admira şi cumpăra piese de mobilier antic, obiecte decorative, ceasuri, bijuterii, numismatică, anticariat şi multe altele.
După această primă ediţie, „Expo Antichităţi Timişoara” va avea o periodicitate lunară iar cei interesaţi să expună sau să viziteze vor fi anunţaţi din timp asupra datelor de desfăşurare şi locaţiilor.

Comentarii

comentarii