Acasă Economic Expoziţie de … misiuni diplomatice

Expoziţie de … misiuni diplomatice

DISTRIBUIȚI

expo aradReprezentanţii a 14 misiuni diplomatice vor participa la cea de doua ediţie a Salonului Consulatelor organizat în 24 aprilie, la Expo Arad Internaţional, aceştia urmând să se întâlnească cu administraţiile locale ale unor judeţe din vestul ţării.
Scopul Salonului Consulatelor este de a pune în contact administraţiile locale din judeţele Arad, Satu Mare, Bihor, Timiş, Caraş Severin şi Hunedoara cu consilierii economici de pe lângă ambasadele sau consulatele generale şi onorifice din România.
"Propunerile de proiecte de infrastructură majoră – canalizări, apă, drumuri, poduri, alimentări cu apă, gaz, terenuri, spaţii de vânzare sau închiriat, ataragerea de investitori străini, hale industriale – pot fi prezentate ataşaţilor economici de pe lângă ambasadele sau consulatele generale prezente la Salon. Rolul acestor reprezentanţi economici este de a găsi parteneri sau investitori la solicitările pe care primăriile le prezintă“, a declarat Crina Piţigoi, referent marketing la Expo Arad Internaţional.
În perioada 24 – 26 aprilie, se mai desfăşoară la Expo Arad Internaţional şi „Gardenia“ – expoziţie de flori, unelte, utilaje pentru grădinărit şi amenajări peisagistice – şi „Estival“ – târg de turism.
„Organizarea simultană a târgului de turism «Estival» şi Salonului Consulatelor reprezintă un bun prilej pentru cetăţenii din zona de vest a României să vină în contact cu oportunităţile turistice ale ţărilor participante la acest salon“, a mai menţionat Crina Piţigoi.
La cele două manifestări, Estival şi Gardenia, şi-au anunţat participarea peste 55 de firme din România, Ungaria şi Germania. Târgul de turism „Estival“ este susţinut şi de Ministerul Turismului, care va fi prezent pe toată perioada evenimentului cu stand.

Comentarii

comentarii