Acasă Eveniment Expoziţie în scop caritabil la Iulius Mall

Expoziţie în scop caritabil la Iulius Mall

474
DISTRIBUIȚI

lIulius Mall Timişoara găzduieşte în acest week-end, în zilele de 12 şi 13 decembrie, o expoziţie cu vânzare în scop caritabil. Organizat în parteneriat cu asociaţia “Terapia prin Artă”, evenimentul are drept scop strângerea de fonduri pentru activităţile de psihoterapie pe care Centrul de Art-Terapie “Dr. Eliza Ionescu” le desfăşoară.
În cadrul expoziţiei amplasată în zona pentru copii, vizitatorii Iulius Mall pot admira şi achiziţiona: lucrări de lut în ramă de lemn, accesorii unicat realizate de artiştii plastici ai centrului, felicitări de Crăciun, clame şi ornamente decorative, cărţi de colorat şi cărţi poştale. Printre obiectele expuse se remarcă şi albumele de artă semnate de Doina Pocioianu, artist şi fondator al Centrului de Art-Terapie “dr. Eliza Ionescu”.
Înfiinţată în anul 2004, organizaţia non-profit “Terapia prin Artă” este alcătuită din profesionişti în psihologia copilului, pictori, actori, muzicieni şi logopezi care, prin diverse proiecte de psihoterapie, reuşesc să îi integreze în societate pe copiii, adolescenţii sau bătrânii cu probleme speciale.

Comentarii

comentarii