Acasă Actualitate Facultatea de Medicină Dentară din cadru UVVG – tradiție și dezvoltare dinamica

Facultatea de Medicină Dentară din cadru UVVG – tradiție și dezvoltare dinamica

548
DISTRIBUIȚI

Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Vest Vasile Goldiș din Arad este o facultate cu tradiţie, înfiinţată în anul 1991, care se integrează armonios în structura universităţii arădene.

Tinerii sunt atraşi spre această facultate pentru că are o puternică bază materială şi un valoros colectiv didactic care reuşeşte să formeze generaţii de excelenţi profesionişti în domeniul stomatologic. Această tradiţie continuă şi se dezvoltă în contextul provocărilor şi a dinamicii societăţii de astăzi.

Sub deviza “CONTINUITATE, PERFORMANŢĂ ŞI COMPETITIVITATE”, facultatea se defineşte ca un promotor activ în realizarea obiectivelor şi a criteriilor academice pe linia dezvoltării programelor existente în conformitate cu spiritul Bologna. Rezultatul este ridicarea calităţii şi perfecţionarea mecanismelor de formare profesională, bazate pe cunoaşterea şi realitatea nevoilor pacienţilor, pentru asigurarea sănătăţii publice şi a individului, cu respectarea prevederilor Codului deontologic al medicului dentist.

Comentarii

comentarii