Acasă Politica Falcă urcă în „ierarhia” PDL, iar Ostaficiuc e pe lista „rezervelor”

Falcă urcă în „ierarhia” PDL, iar Ostaficiuc e pe lista „rezervelor”

519
DISTRIBUIȚI

Biroul Permanent Naţional al PDL a stabilit luni persoanele care vor reprezenta partidul la întâlnirile cu aliaţii la guvernare de la UDMR, pe lângă cei cinci lideri de la centru vor fi prezenţi şi Gheorghe Falcă şi Mircea Hava, conducerile PDL şi UDMR urmând să se întâlnească în fiecare luni dimineaţa de la ora 9.00.
Liderii democrat-liberali au hotărât ca la şedinţele comune cu liderii UDMR partidul să fie reprezentat de către cinci lideri de la centru (Emil Boc, Theodor Stolojan, Adriean Videanu, Vasile Blaga şi Gheorghe Flutur), precum şi liderii organizaţiilor judeţene care au obţinut rezultatele cele mai bune în partid la ultimele patru alegeri: Gheorghe Falcă (Arad) şi Mircea Hava (Alba).
Totodată, BPN a votat şi cei şase supleanţi ai acestei delegaţii. Supleanţii sunt tot lideri de filială aleşi pe acelaşi criteriu. Este vorba de preşedinţii organizaţiilor din Timiş, Tulcea, Dâmboviţa, Neamţ, Bistriţa-Năsăud şi sectorul 3 din Bucureşti. Conducerile PDL şi UDMR se vor întâlni în fiecare luni dimineaţa începând cu ora 09.00.
PDL a mandatat liderii grupurilor parlamentare să demareze cât mai repede discuţiile cu celelalte grupuri pentru constituirea rapidă a comisiei de revizuire a Constituţiei, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur făcând un apel la celelalte partide să sprijine demersul de modificare a legii fundamentale în sensul eliminării uneia dintre Camerele Parlamentului şi reducerea numărului de parlamentari la 300.

Comentarii

comentarii