Acasă Actualitate Familia Regală a României va petrece Crăciunul şi Anul Nou la Castelul...

Familia Regală a României va petrece Crăciunul şi Anul Nou la Castelul Săvârşin

DISTRIBUIȚI

Majestatea Sa Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Consort se vor afla la Castelul Regal de la Săvârşin de Crăciun şi Anul Nou. La sărbătoarea Crăciunului, va fi prezentă, la Săvârşin, Alteţa Sa Regală Principesa Elena, scrie news.ro

În ziua de 15 decembrie, în intervalul orar 16.00-17.00, Majestatea Sa şi Alteţa Sa Regală Principele Consort vor participa la deschiderea Târgului Regal de Crăciun, în Satul Regal. Va fi prezent Corul Arhiepiscopiei Aradului „Sfântul Ioan Damaschin”.

În ziua de 16 decembrie, în intervalul orar 12.00-12.30, Custodele Coroanei şi Principele Radu vor primi grupuri de colindători.

În aceeaşi zi, Familia Regală va lua parte, începând cu ora 16.30, la concertul susţinut de Dinu Iancu-Sălăjanu şi grupul de colindători „Silvania”.

În ziua de 17 decembrie, în intervalul orar 14.30-15.30, Custodele Coroanei şi Principele Radu vor primi grupuri de colindători.

În aceeaşi zi, Familia Regală va participa, între orele 16.30-17.30, la Festivalul obiceiurilor de iarnă „Alaiul Dubaşilor”, în Satul Regal.

În ziua de 19 decembrie, la ora 11.00, Majestatea Sa Margareta, alături de Alteţa Sa Regală Principesa Elena, va oferi cadouri şi pachete de Crăciun unor familii din Săvârşin.

În aceeaşi zi, de la ora 12.30, Familia Regală va oferi cadouri angajaţilor de la Castelul Regal şi Ocolul Silvic din Săvârşin, iar de la ora 15.30, în Satul Regal, va primi o delegaţie a oraşului Sinaia condusă de primarul localităţii.

În Ajunul Crăciunului, în ziua de 24 decembrie, la ora 12.00, Dubaşii din Săvârşin vor fi aşteptaţi în piaţa cu fântână din incinta Satului Regal. În aceeaşi zi, Biroul de Presă al Casei Majestăţii Sale va transmite mesajul de Crăciun al Majestăţii Sale Custodele Coroanei române.

În dimineaţa zilei de 25 decembrie, de la ora 11.00, Familia Regală va participa la slujba de Crăciun de la Biserica Ortodoxă din Săvârşin.

Familia Regală va petrece privat restul zilelor de Crăciun şi Anul Nou, la Castelul Săvârşin.

Comentarii

comentarii