Acasă Eveniment Familia unui preot din Timiş, implicată în teribilul accident de la Remetea...

Familia unui preot din Timiş, implicată în teribilul accident de la Remetea Mare, chiar după slujba de Crăciun

15655
DISTRIBUIȚI

Familia unui preot din Timiş a fost implicată într-un grav accident rutier, chiar după slujba de Crăciun. Maşina în care se aflau inclusiv doi copii a fost lovită de un şofer care a intrat pe contrasens. Bărbatul vinovat a murit pe loc. Şi în autoturismul său erau doi minori. Salvatorii au dus o luptă cumplită pentru a salva vieţi. Nouă oameni au fost răniţi. Soţia preotului a fost dusă la spital cu elicopterul!

Impactul teribil a avut loc pe drumul care leagă localităţile Remetea Mare şi Bucovăţ, din judeţul Timiş. Unul dintre şoferi, un bărbat de 37 de ani, a intrat cu viteză într-o curbă periculoasă şi a ajuns pe contrasens. A izbit frontal o maşină în care se afla familia unui preot.

Horaţiu Ciontoş, conducătorul maşinii lovite: ”Am văzut în ultimul moment cu coada ochiului şi am încercat să frânez şi am tras dreapta. Impactul a fost inevitabil, din păcate, la viteza celuilalt conducător”.

Bărbatul vinovat de accident a murit pe loc. Zece persoane se aflau în cele două maşini, printre care şi patru copii. Cei rămaşi în viaţă au fost internaţi la trei spitale din Timişoara. În maşina lovită, familia preotului din Bucovăţ tocmai se întorcea de la slujba de Crăciun.

Soţia preotului a fost cel mai grav rănită. Pompierii au găsit-o încarcerată. După ce au scos-o din maşină, salvatorii au urcat-o într-un elicopter SMURD.

Comentarii

comentarii