Acasă Actualitate Family Cycling Day. Ziua Pedalării în Familie, la  Școala nr. 2 Timișoara....

Family Cycling Day. Ziua Pedalării în Familie, la  Școala nr. 2 Timișoara. Programul

DISTRIBUIȚI

Elevii din Școala Gimnazială nr. 2 Timișoara, obligatoriu însoțiți de minim un adult și posesori de biciclete, sunt așteptați să participe la o frumoasă activitate de îndemânare pe bicicletă și educație rutieră, în curtea școlii, strada Mureș nr. 8.

Family Cycling Day este un proiect finanțat prin Fondul RoBike Valley, cu sprijinul Fundației Comunitare Timișoara și susținut de Decathlon România.

Școala Gimnazială nr. 2 Timișoara susține mișcarea la „Ziua Pedalării în Familie” în cadrul proiectului Family Cycling Day.

”Programul va cuprinde activități de demonstrare a îndemânării pe bicicletă, activități de educație rutieră și mecanică velo susținute de prietenii noștri de la Pedallez Timișoara, precum și tombolă cu obiecte necesare unui ciclist veritabil”, susține Școala nr. 2.

Marele eveniment va avea loc, sâmbătă, 14 mai 2022, începând cu ora 9, după următorul program:

9.00 – 11.00 – grupa 1 (clasele Pregătitoare, I)

11.00 – 13.00 – grupa 2 (clasele II, III, IV)

13.00 – 15.00 – grupa 3 (clasele de gimnaziu)

Invitați speciali sunt Pedalez Timișoara, care vor susține un curs practic de educație rutieră și mecanică velo  (ora 13.00).

Manifestarea va fi însoțită de o tombolă, la care participanții pot câștiga accesorii pentru bicicletă (pompe, sticle pentru apă, suporturi pentru sticla cu apă, sonerii etc.).

Extrageri se vor efectua pentru fiecare grupă! Premiul cel mare este … o bicicletă! Extragerea va avea loc la ora 15.30!

 

Comentarii

comentarii