Acasă Administraţie Fântâna ornamentală din Parcul Dacia, reabilitată cu 110.000 de euro

Fântâna ornamentală din Parcul Dacia, reabilitată cu 110.000 de euro

372
DISTRIBUIȚI

După ce săptămâna trecută a făcut o vizită în teren la Parcul Dacia, recent reamenajat, în conferința de presă din 3 martie, primarul Nicolae Robu a anunțat că urmează să fie reabilitată și fântâna ornamentală din cadrul parcului, obiectiv pe care de câțiva ani l-a tot avut în vizor.

„Ei bine, acum suntem în faza de a preda amplasamentul. Eu mă bucur că cetățenii din zonă au avut încredere și au înțeles că nu depinde de noi. Au înțeles că ce le-am promis se va materializa, dar merge foarte greu, repet, din motive care nu depind de noi”, a spus Robu. Fântâna va avea și jocuri de jeturi de apă și de lumini, de care, spune Robu, cetățenii din zonă s-au arătat încântați, vineri după-masă, când s-a întâlnit cu aceștia.

Pe trotuarele din zonă, la cererea cetățenilor, vor fi montate „U”-uri care are urma să blocheze accesul mașinilor. Acestea sunt pregătite, dar, mai întâi se așteptă… să plouă. Tot cetățenii au reclamat că se formează bălți pe trotuare, iar ca să se rezolve și acest lucru, explică Robu, se așteaptă ploi pentru a se vedea unde băltește apa și, deci, unde trebuie să se intervină în primul rând, utilajele nemaiputând urca pe trotuar dacă s-ar monta prima dată „U”-urile.

Săptămâna aceasta va fi predat amplasamentul, va fi deschis șantierul și, apoi, vor începe și lucrările efective. Societatea care se va ocupa de lucrări este Hiwaters SRL, din Râmnicu Vâlcea, pentru 527.000 de lei, din bugetul local. Termenul pentru lucrări este de 12 luni.

Comentarii

comentarii