Acasă Cultura Fără Timişoara nu s-ar fi ajuns în toată ţara! Dream Management -lansare...

Fără Timişoara nu s-ar fi ajuns în toată ţara! Dream Management -lansare inedită de carte, la Cărturești

643
DISTRIBUIȚI

Timişoara este oraşul care a dat aripi programului de Dream Management. E adevărat că primele ateliere au avut loc la Bucureşti, dar fără Timişoara nu s-ar fi ajuns să fie apoi în toată ţara.

Prin urmare, timișorenii sunt invitați la lansarea cărţii “Dream Management, Fişa postului pentru cei care aleg să devină managerii propriilor vieţi”, în 20 ianuarie, de la ora 18.00, la Librăria Cărturești, de pe strada Mercy.

Despre această carte Melania Medeleanu, una dintre susţinătoarele programului de Dream Management, a spus: “Când am auzit-o pe Zânuca (aşa îi spun eu Mirelei) vorbind pentru prima oară despre Dream Management am ridicat o sprânceană.

Cuvântul “management” mă duce cu gândul către activitatea serioasă prin care gestionăm proiectele noastre de oameni mari. Cum poate ceva atât de serios sa aibă legătură cu visurile noastre? Am înţeles atunci când am participat la primul atelier de Dream Management.

Cartea pe care o ţii în mână nu e o reţetă, căci fiecare vis are ingrediente speciale şi, mai ales, subiective. E mai degrabă ca un drum cu tot felul de marcaje testate ştiinţific. Te poţi opri la ele, le poţi încerca sau te poţi abate de la traseu ca să descoperi frumuseţi sau provocări ce te vor ajuta să creşti. Dar mai mult decât atât, prin poveştile ei, trăite sau culese cu grijă, cartea e inspiraţie pentru toţi aceia care simt că, undeva, mai adânc sau mai la suprafaţă, un vis mocneşte în aşteptarea omului ce poţi să devii pentru a-l împlini”.

”Te așteptăm la o lansare de carte inedită, la care o să vorbim nu doar despre conceptul de Dream Management, dar şi despre visurile noastre şi despre ce ne îndeamnă ştiinţa să facem cu ele atunci când le avem.
Vii? Hai!”, îndeamnă organizatorii.


Comentarii

comentarii