Acasă Actualitate Fashion Flair luxury events, eveniment monden dar și cultural, organizat în exclusivitate...

Fashion Flair luxury events, eveniment monden dar și cultural, organizat în exclusivitate în România

DISTRIBUIȚI

Descoperă o poveste a frumuseții, eleganței și creativității la evenimentul Fashion Flair, ce va avea loc pe 22-23 iunie 2024, la Hotelul Bellavista, din Deta, județul Timiș.

Eveniment este realizat la inițiativa Andreea Cormier Wacker, Katniss Griffists PR Lavinia Cocu având parte de promovare internațională și cu participarea designerilor, artiști si modelelor din mai multe țări. Prezentatori vor fi Babană Răzvan Florin, Ada Maria Ileana – Miss World România 2024 și Deniz (Fasonista Tv).

Fashion Flair va cuprinde un concurs de modele pe categoriile: feminin (18-25 ani), masculin (20-30 ani), comercial (16-40 ani) și copii (4-18 ani),

Câștigătorii vor primi premii substanțiale, inclusiv contracte de modeling, ședințe foto și apariții în reviste internaționale.

Înscrierile se pot face până la 14.06.2024.

Tot în cadrul evenimentul va avea loc un concurs de design cu tema BAROQUE – COUTURE.

Câștigătorii vor primi premii valoroase, inclusiv validare internațională și expunere în magazine.

Înscrierile se pot face până la 14.06.2024.

Expoziția de design vestimentar va oferi o oportunitate unică pentru designeri de a-și expune creațiile unui public larg. Participanții vor descoperi cele mai noi tendințe în materie de frumusețe și machiaj. Expozanții vor avea oportunitatea de a se promova ca artiști în domeniul frumuseții.

”Evenimentul Fashion Flair este o ocazie unică de a te implica în industria modei și a culturii. Dorim să descoperim talente noi, și de a te bucura de o atmosferă plină de lux și rafinament. Va fi, deopotrivă, un eveniment monden dar și cultural, organizat în exclusivitate în România. Oferim participanților ocazia de a se dezvolta internațional și național prin expunerea afaceri. Prin acest eveniment dorim să promovăm valoarea României și bine înțeles frumusețea și tradițiile din Banat”, transmit organizatorii.

Pentru mai multe informații și înscrieri, puteți vizita pagina de facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61557477822819 sau să trimiteți un e-mail la fashion.flair.events.aw@gmail.com.

Comentarii

comentarii